dinsdag 31 mei 2011

Lichaamsverzorging van Sephora

Even een sentimenteel moment... Ik weet het nog als de dag van gisteren: het was lente 2008, Sephora kwam eindelijk naar Nederland! Al weken van te voren liep ik bij V&D in Utrecht rond en keek met smart naar de grote zwarte poster met witte letter erop. Natuurlijk was ik toen ook bij de opening... en de dag erna.. tja, je moet wel op een of andere manier vieren dat je je diploma behaald hebt. Die week ben ik er zeker drie keer geweest, ik wilde er al bijna mijn tentje neerzetten! Als eerste kocht ik er natuurlijk de vrolijke tubes lichaamsverzorging. Dit was mijn collectie van toen...

Toen al had ik ze allemaal, volgens mij, gehad. Ik vond de geuren heerlijk en ik heb vaker gelezen hoe fijn vooral de bodylotions waren. Dit zijn de echte musthaves! Laatst kwam ik tot conclusie dat er geen een felle tube meer in mijn badkamer te vinden was... en ik had er weer zo'n zin in! Ik heb gekozen voor mijn meest favoriete geuren: Pineapple Grenadine en Icy Mint.

Douchegel Pineapple Grenadine heeft al vaker in mijn badkamer gestaan. Ik ben gewoon verslaafd aan deze geur! Hij is heel zoet en heeft ook wel iets bijzonders in zich: een beetje bitter en zelfs een tikje poederig. Bubblegum! Deze douchegel maakt mij echt blij, het is een hele verleidelijke geur. Persoonlijk ben ik geen fan van Sephora scrubs, ze zijn iets te zacht voor mij. Maar dit keer heb ik toch weer gekozen voor dezelfde geur als die van de douchegel - heerlijk! Beide drogen mijn huid totaal niet uit en zijn goed verzorgend.

Icy Mint bodylotion is ook weer zo'n favoriet die ik al vaker heb gehad. Het ruikt naar zoete munt en is ook een beetje verkoelend voor je huid. Het gevoel van frisheid en een kleine tinteling is zo lekker zomers! Deze heerlijke geur blijft lang op mijn huid zitten. Het is echt een stukje hemel als ik 's middags weer de noten van deze geur opvang. De lotions van Sephora zijn sowieso aanraders: ze zijn een beetje waterig en trekken daardoor snel in, maar ze hydrateren wel erg goed. De prijs ligt rond 4 euro, maar let vooral op de acties (zoals 3 halen 2 betalen, waar ik deze 3 mee gekocht heb).

9 opmerkingen:

 1. Ik heb deze nog niet geprobeerd, hoog tijd dat er een Sephora in België komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga met peggy haar standpunt mee! Wij EISEN een Sephora in België zodat we deze geweldige producten ook kunnen kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zien de kleurtjes er lekker vrolijk uit! Ben er wel benieuwd naar! Ik heb nog nooit wat van Sephora geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het zo jammer dat er geen Sephora bij mij in de buurt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zien er goed uit! Staat zeker vrolijk in de badkamer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er wel lekker zomers uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah lijken me fijne producten :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zodra ik door mijn voorraadjes heen ben, denk ik dat ik ook even langs ga bij de sephora ^_^

  BeantwoordenVerwijderen