donderdag 26 mei 2011

Mijn stash: mei 2011 (deel 2 - de rest)

Al eerder hebben jullie een deel van mijn koffertje kunnen zien met daarin losse oogschaduws, kleine palettes, gelliner en crème oogschaduws. Vandaag laat ik de rest zien...

Ik heb duidelijk een blush-tik. Maar volgens mij heb ik inmiddels alle musthaves verzameld. Foundations bewaar ik weer voor in de koudere periodes. De rest wordt dagelijks gebruikt. Alle foundations, primers en poeders maak ik altijd op. Daarom probeer ik mijn collectie niet meer uit te breiden op dit moment. Oh ja, ik heb trouwens gemerkt dat ik bijna alle spulletjes uit mijn stash benoemd had.. vandaar ook 2 lange video's. Maar ik hoop dat niemand dit erg vond :)

7 opmerkingen:

 1. Leuk en duidelijk filmpje!
  Mooie stash & nagellakje!!
  Vind de kwaliteit van het geluid en beeld goed btw ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk filmpje! Wil je anders je udpp ruilen tegen iets van mij?? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Daphne: wat een leuk idee! Ik gebruik hem toch bijna nooit! Stuur mij anders even een mailtje :)
  @Miss matc: thnx!
  @Beautyill: dank je wel, ben er ook nog steeds erg blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk filmpje! En erg mooie stash ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie stash :D Ik wil die primer van Too Faced eens proberen, lijkt me heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heel leuk fimpje weer en duidelijk en goede kwaliteit! Jij hebt echt veel blushes! En daar zitten echt hele mooie tussen *zucht*!

  BeantwoordenVerwijderen