maandag 23 mei 2011

Montagne Jeunesse: honing, aloe vera en chocolade

Ik heb al eerder over Montagne Jeunesse maskers geschreven. Dit is echt een van mijn favoriete merken op dit gebied. Alle maskers zien er altijd apart uit en ruiken heerlijk. Ik probeer wel steeds nieuwe maskers uit te proberen, maar het wordt steeds lastiger omdat ik ze bijna allemaal al gehad heb. Vandaag mijn drie laatste aankoopjes.

Ik wil alvast zeggen dat niet alle maskers voor mij even goed werken. Maar doordat ik ze uitprobeer weet ik in ieder geval welke ik wel en niet de volgende keer ga kopen. Crystal Masque is toch wel de favoriet van deze drie. Deze masker ruikt heerlijk naar honing en wordt warm zodra je het aanbrengt. Het is echt een heel aangenaam gevoel, alsof je gezicht in een warm (stoom)badje belandt. Dit maskertje bevat ook nog eens kristal-deeltjes die op de zachte manier je huid scrubben. Na het gebruik voelt mijn huid heelrijk schoon en fris aan. Echt een aanradertje.

Blemish Mud heb ik gekocht toen mijn huid laatst weer ging protesteren (lees: acné aanval na ongezond eten en andere zondes). Het is wel een lekkere masker die naar frisse kruiden ruikt. Het wordt niet kei-hard op mijn huid, maar het komt vast ook doordat ik het onder de douche gebruik. De reinigende werking van dit maskrtje is best oké, alhoewel ik deze minder goed vind dan de eerste. Maar oorlog tegen acné kun je met dit maskertje helaas niet winnen. Veel profijt heb ik hier niet van gehad. Kortom, fijn maar niet voor herhaling vatbaar.

Een als laatste - chocolade haarmasker genaamd Chocolate Infusion. De geur is heerlijk, maar dat was wel te verwachten. Alleen het ziet er ook nog eens uit alsof je chocolade-mousse in je haar smeert! Een apart idee, maar hey, het is chocolade! Dit stofje staat natuurlijk ook bekend om zijn hydraterende werking. Helaas heb ik het bij dit maskertje niet gemerkt. Mijn haar bleef nog vrij droog en de glans was nauwelijks te zien. Ik ben echt diep teleurgesteld, vooral na mijn ervaring met een andere haarmasker van dit merk.

Kortom, niet alles is geweldig, maar dit merk heeft zeker goede musthaves in het assortiment zitten. Een tip voor het aanschaffen: Kruidvat en De Tuinen hebben vaak acties met deze zakjes (2+1 of 4 voor 5 euro etc.). Dit is echt veel voordeliger, dan dat je 2 euro (ongeveer) moet betalen voor 1 zakje.

10 opmerkingen:

 1. Ik hou van dit merk, zo goedkoop en leuk om te gebruiken! Alleen de haarmaskers heb ik nooi gebruikt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt gek op deze maskertjes, vind ze superfijn.
  De ddrogit bij ons heeft ook een goedkoper merk die lijken een beetje op deze maskertjes en kosten 1 euro per stuk, zijn op zich ook wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb laatst nog eentje van hun gehad, zo een peel off-masker. Dat was toch niet helemaal dat, het trok precies de haartjes van mijn gezicht mee af! Voor de rest lijken het me wel toffe maskertjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit zo'n eentje geprobeerd, maak er meestal zelf eentje! Jammer dat die laatste twee minder goed werken, die leken mij juist fijn! Vooral die chocolade... nomnom

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een erg goede prijs-kwaliteit. Ze zijn super goedkoop, maar echt geweldig vind ik ze niet. Maar voor dat geld zijn ze zeker wel het proberen waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga het crystal mask ook eens proberen! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind die altijd erg fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh, die crystal mask klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het Crystal Mask ga ik ook eens kopen en proberen. Ik heb er ooit eens eentje gekocht (weet niet meer welk masker het was) heb het ergens weggelegd en kwam er een hele lange tijd later achter dat ik het nog had. Maar het was keihard geworden. Dus nu maar eens een nieuwe kopen!

  BeantwoordenVerwijderen