dinsdag 3 mei 2011

My Queensdag Bright Look

Sinds oranje helemaal hot is, volgens de laatste trends, kun je nu ook elke doordeweekse dag (veel) oranje oogschaduw dragen. Wat een vrolijke kleur is dit! Vandaag laat ik jullie zien mijn Queensdag look van afgelopen zaterdag.

Ik heb trouwens gemerkt dat oranje/goud met blauw mijn favoriete combi is voor de Konninginnendag (zie hier en hier de looks van vorig jaar). Dit jaar ben ik wel een stapje verder gegaan - fel, feller, felst!

Als basis voor deze look heb ik fel oranje oogschaduw uit mijn Sleek Acid palette gebruikt. Deze heb ik over mijn hele bewegende ooglid aangebracht. Daarna heb ik in de crease oranje kleur Flamepoint van Sugarpill aangebracht. Deze is vooral iets donkerder dan die van Sleek, maar nog steeds erg fel. In de buitenste ooghoek en verder in de crease heb ik de donker-rode Spectacle of Yourself van MAC gebruikt. Daarna heb ik ook een beetje van donker-bruine Darkhorse uit mijn Naked palette toegevoegd. Uit hetzelfde paletje heb ik een bronzige kleur gepakt voor mijn binnenste ooghoek.

Ik heb mijn nieuwe eyeliner van Catrice gebruikt uit de laatste LE collectie (binnenkort een review). Toch wel met een gelliner daaronder omdat ik niet wist of deze nieuwe de hele dag zou blijven zitten (yes, he did!). Op mijn wimpers heb ik ook een beetje Prrrowl mascara van Benefit toegevoegd. Ik dacht dat de glitters alleen in de zon opvielen, niet dus. Ik ben gek op deze mascara en ook hier later meer over ;) Voor mijn lippen heb ik als basis die heerlijke knal-oranje Aqua Cream colour van MUFE gebruikt. Zo bleef de kleur erg goed zitten, perfect voor zo'n feest! Daar overheen heb ik ook mijn Hema #53 en een beetje van Coastal Scents Smacks toegevoegd. Als blush - Sleek Rose Gold en een druppeltje Girls Meets Pearl. That's my party-look!

21 opmerkingen:

 1. leuke look! alleen jammer dat je geen full-face laat zien, het is zo een beetje onduidelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Met de nagels en lippen erbij. Vooral de lippen vind ik heel mooi (al ben ik niet gek op oranje)
  Je look van vorig jaar was ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een toffe look, vooral de lippen vind ik erg geslaagd! Je viel vast op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er mooi uit! En wat zijn je wimpers leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi, alleen zouden de lippen voor mij persoonlijk iets te fel zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, prachtig gedaan! Dat lijntje ook! en die lipgloss is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal te gek! *_______*
  Doet me denken aan een make-up van Christina Aguilera in een van haar videoclips (ik weet niet meer welke)

  P.S. Ik ga morgen naar Moskou, heb je een bepaalde wish-list? ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Mitchin: wow wat cool!!! Ik wil opeens van alles, maar dat ga ik je niet aandoen :D Super lief dat je aan me gedacht hebt. Heeeeeeel veel plezier daar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldige look! Je nagels heb je ook erg leuk gedaan! Op Q-Day zul je vast een hoop elevator looks hebben gehad ;-) !!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er mooi uit zeg, ook met je nagels enzo. Ik wil eigenlijk wel een full face foto zien =)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Nadiaa: snap ik, maar dat gaat helaas niet (zie het stukje over mij bovenaan).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig! Je weet altijd oogschaduwkleuren, die ik nooit van zijn leven zou willen dragen, zo te brengen dat ik ze wél wil dragen!

  BeantwoordenVerwijderen