zondag 1 mei 2011

My Queensday Nails

Misschien is dit een beetje mosterd na de maaltijd, maar ik wil aan jullie toch even laten zien hoe mijn nageltjes er gisteren uitzagen. Ik heb het bewust alleen voor deze dag gedaan en niet eerder, omdat dit toch iets te heftig was voor op het werk ;)

Ik had deze nailart al een tijdje geleden bedacht. Het leek mij niet zo moeilijk, maar wel iets wat ik met mijn "nalart skills" (not) kon maken. En ja hoor, het viel allemaal reuze mee! Kijken jullie mee naar een korte foto-tutorial?

Wij beginnen met de nagellakjes die ik gebruikt heb. Ik moet zeggen - niet de makkelijkste keuze voor een liefhebber van zachte/neutrale kleuren. Toch had ik iets passend in me stash gevonden! Een blauwe duo-chrome-achtige Teeez kleur (hier later meer over), rood merkloos lakje die ik een keer op vakantie heb gekocht (loooove the colour, zacht peachy rood!) en een tippainter van Catrice. Om deze nailart helemaal netjes te maken kun je ook plakband gebruiken (voor betere scheiden tussen de lijnen). Maar ik ben eigenwijs en besloot het zonder te proberen.

Eerst een deel van je nagel blauw maken. Ik besloot om het schuin aan te brengen, omdat ik het bij lange nagels net iets mooier vind. Daarna over het andere deel rode kleur aanbrengen. De lijn ertussen hoeft echt niet netjes te zijn omdat daar de witte tippainter overheen komt. Het voodeel van zo'n tippainter (of striper - als je die hebt) is dat je hier preciezer mee kunt werken. Oneffenheden tussen blauw en rood verbergen is dit lakje ook in staat.

Simpel, toch? Weer eens wat anders dan gewoon oranje op je nagels. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er zijn natuurlijk nog genoeg gelegenheden om dit uit te proberen :)

12 opmerkingen:

 1. Erg leuk :D Ziet er mooi uit:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig, van de week maar eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!
  Vooral met die Teeez Holo! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk gemaakt, ziet er mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het superleuk, en idd mooier dan gewoon oranje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk en toch moet ik op de een of andere manier eerder aan pepsi denken dan aan Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik baal dat ik niet zulke prachtige nagels heb :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat leuk:D vind die reactie van maccia we erg leuk hahah. pepsi. moet me er idd wel n beetje aan denken hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Sanas: haha is altijd wat aan te doen hé ;) :P thnx!
  @Maccia: die houd ik erin :D leuk bedacht en nu je het zegt... :D

  @IEDEREEN: big thnx voor jullie lieve comments!!!

  BeantwoordenVerwijderen