vrijdag 6 mei 2011

NOTD: Posh Spice

Zou dit een Victoria Beckham kleur zijn of is dit gewoon een pittige maar chique rode nagellak? Hoe dank ook... Ik koop niet zo snel rode felle kleuren, maar met deze was beslissing binnen 2 seconden genomen: it was love at the first sight!

Posh Spice van Rimmel is een hele bijzondere kleur. Het is namelijk roze-rood. Aan de ene kant - fel gedurfd rood, aan de andere kant - girly warm roze. Bij bepaald licht neigt deze kleur naar het rode en anders naar het roze. Zo apart en zo mooi! De kleur is romig en aan de warme kant, staat ook prachtig bij een gebruinde huid.

Over de kwaliteit van deze nagellak kan ik maar één ding zeggen - het is Rimmel. Perfecte dekking, houdbaarheid en droogtijd. Rimmel staat bekend om goede kwaliteit nagellak (vooral diegene die met Lycra zijn) en is deze dus absoluut geen uitzondering. Ik denk dat dit een van mijn lievelings voorjaar-kleurtjes wordt!

9 opmerkingen:

 1. De laatste dagen alleen maar goede dingen gehoord over deze nagellakjes, ook over de nieuwe kleurtjes, toch maar eens eentje aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb tijdens de krotingsactie bij het kruidvat voor het eerst een rimmel nagellak gekocht. Echt een fijn kwastje vooral!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel veel goede reacties erover gehoord, maar vind de kleuren steeds niet zo denderend. mss toch maar een x het schap in duiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie kleur,
  heb deze ook gekocht bij de kruidvat 50% kortingen dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur al zal ik er Vicky niet zo snel mee zien lopen!

  BeantwoordenVerwijderen