maandag 2 mei 2011

NYC Showtime Volumizing Mascara

Een van mijn eerste NYC aankopen was deze mascara. Toen ik het voor de eerste keer gebruikt heb, was ik enorm onder de indruk. Zo'n goedkope mascara en zo goed! Maar nu ik een paar weken verder ben, is mijn mening toch net iets veranderd...

Normaal wordt mascara juist beter als je het langere tijd gebruikt. Maar het lijkt of het bij deze andersom gaat. Of mijn eerste reacties waren net iets te enthousiast, dat kan ook. Weten jullie nog hoe ik op Allround mascara van Catrice reageerde? Daarna heb ik deze gekocht en ik was ontzettend blij dat het effect van deze meer zichtbaar was. Deze mascara scheidt mijn wimpers net iets beter (maar lang niet goed genoeg) en het geeft een mooie lengte.

Alleen ja... volumizing mascara? Nah, niet echt. Mijn wimpers blijven hier vrij luchtig mee, een soort natuurlijk effect. Geen spoor van volume, helaas. Toch vind ik dit geen slechte mascara, ook al kun je hier geen dramatische looks mee creëren. Ik gebruik deze nog liever voor mijn onderste wimpers. Het is maar of je hier genoeg aan hebt, maar voor die paar euro vind ik het een prima mascara.

14 opmerkingen:

 1. Oké, ik snap wat je bedoelt met gebrek aan volume! Het ziet er wel mooi uit op je wimpers, maar als je volume wilt, is dat nog niet genoeg. Wel fijn betaalbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volume geeft ie inderdaad niet maar lengte wel zo te zien! als je hier dan nog een goeie volume mascara over heen zal doen geeft het volgens mij een heel mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt best goed jammer van het volume inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jammer dat ie niet echt doet wat er beloofd wordt >.<

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op de foto ziet hij er inderdaad wel goed uit maar echt meer volume is er inderdaad niet. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer, want volume is nou net wat ik nodig heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er wel mooi uit. Maar deze mascara is niet echt iets voor mij denk ik. Ik heb juist een mascara nodig die veel volume geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er wel mooi uit! Jammer dat het geen volume geeft

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat de mascara geen volume geeft ,maar toch ziet het er niet slecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer van de mascara. Maar hij ziet er niet slecht uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij lijkt me oké, maar niet geweldig...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hmmm, ziet er nog OK uit maar niet speciaal ofzo denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen