zondag 8 mei 2011

Opening Inglot Nederland: video impressie

Gisteren heeft Inglot officieel zijn prachtige deuren in Amsterdam geopend.... en ik was erbij! Ik wilde er precies om 10:30 zijn, omdat ik een mega drukte verwachtte. Toch kwamen wij iets later aan en gelukkig was het totaal niet druk. Heerlijke rust, ik had alle tijd om alles te swatches en rond te snuffelen. En natuurlijk om een korte video-impressie te maken :)

De team van Inglot is echt top. Ik ben geholpen door twee vriendelijke dames die mij van alles hebben verteld over de producten. Ook de eigenaresse Bianca heeft mij welkom geheten en wij hebben zelfs een heerlijk kopje koffie gekregen (echte Nespresso.... mijn vriend ook weer blij). Naast de webshop, die eraan zit te komen, is in de kelder van de winkel ook een ruimte voor workshops (ladies nights!). Maar de winkel opzich is echt een plaatje... je vergaapt je gewoon aan keuze... zeker de moeite waard om snel een bezoekje aan Van Bartlestraat 8 in Amsterdam te brengen. Oh ja, en niet onbelangrijk - mijn shoplog komt eran ;)

14 opmerkingen:

 1. Je video staat nog op privé! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja inderdaad.. nu kunnen we niets zien :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kan helaas de filmpje niet zien! hij staat nog op prive, maar ga zeker ook een keertje kijken bij inglot

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super! Ben er pas in NY voor het eerst geweest, zo'n mooi merk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ook ik kan je video helaas niet zien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow! Mooi :) Die nagellakjes zien er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er zo geweldig uit! Ik kan ook niet wachten om langs te gaan van de week. Weet jij toevallig ook hoe hun openingstijden zijn? ;-)
  En ik ben natuurlijk superbenieuwd naar je shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Joyce: @Tatjana: @Samantha: @Ellen: wat raar :( ik had hem op tijd van privé gehaald...
  @NeonRocks: geen idee :P Ik denk gewoon normaal, tot 6u en volgens mij ook wel elke zondag open.
  @Silva: ze hebben zoooveel bijzondere kleuren!!
  @Maud: Inglot in NY lijkt me ook super, of in Engeland.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhhhhhh...ik wil oooooook! Dat ze maar snel een winkel in België openen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik moet ook een keer naar Inglot binnenkort, ik hoop dat ik me een beetje kan inhouden (ben daar zó slecht in, helemaal met al die MAC collecties die binnenkort uitkomen). Ben benieuwd naar wat je gekocht hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er super mooi uit! Hellaas kom ik nooit in A'dam :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wauw, dat ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Pff zoveel keuze...wel mooi!!! Ben erg benieuwd nar je shoplog.

  BeantwoordenVerwijderen