maandag 30 mei 2011

Shimmer love: Prrrowl

Prrrowl van Benefit is een heel uniek product. "Iriserende mascara topcoat + glanzende lipgloss". 2 in 1. Tja, ik ben eigenlijk nooit fan geweest van dit soort producten. Maar dat was voordat ik dit pareltje in de winkel had geswatched.

Vertaling in Benefit's boekjes klopt niet altijd, maar het idee is denk ik wel duidelijk - een wauw-effect.
"Glanzende paublauwe wimpers & glimmende roze lippen trekken alle blikken naar zicht toe (& de openende deuren). Walk on the wild side met prrrowl... geloof ons, ALLE ogen zullen op je gericht zijn!"


Met mascara maar gelijk te beginnen. Het is dus echt een topcoat. De mascara zelf geeft verder geen effect aan je wimpers: het krult niet en doet ook niks met verlenging. Je brengt dus eerst je gewone mascara aan en dan doe je deze er bovenop, vooral bij de "puntjes". Het effect van de glitters is echt prachtig. Ik gebruik deze mascara zeker een paar keer per week en ja, dus ook doordeweeks. De glitters zie je vooral bij direct licht, het is geen in your face effect, maar juist heel zacht en bijzonder. Ik heb deze topcoat al meerdere keren in mijn looks gebruikt, zoals bijvoorbeeld in de smokey Naked look. Kortom, ik ben er verliefd op... geweldig effect.

Dat lipglosjes van Benefit erg fijn zijn, wisten wij waarschijnlijk al. Deze is ook zeker geen uitzondering. Het glosje ruikt heerlijk fruitig en zoet. De textuur is mooi romig en niet te plakkerig. Het ziet er ook prachtig uit op de lippen. De kleur is zacht nude (peachy roze), maar er zit ook nog blauwe shimmer is. De foto links is alleen om de shimmer te laten zien, de kleur is meer zoals op de foto daarnaast (zelfs nog ietsje lichter). Dit glosje is niet super dekkend, het is geen lippenstift dekking. Maar eigenlijk ook precies goed, niet te "zwaar" voor in de zomer.

Wat mij betreft is dit zeker mijn zomer-favoriet, nu al. Juist in de zomer heb ik zin in bijzondere, shimmery producten. En dit is er absoluut een van. Prrrowl kost zo'n 25 euro bij Sephora, maar daar krijg je dus eigenlijk 2 (Benefit) producten voor. Een aanradertje dus!

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuk product, zo'n mascara kan je leuk gebruiken voor een feestje :) De lipgloss is ook mooi, kan je leuk combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het zeker een mooi product, maar geen must-have. Voor dat geld sla ik hem liever over, maar het effect vind ik wel erg bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Apart die mascara, lijkt me wel een leuk effect geven!
  Die lipgloss ziet er ook wel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wooooow! Vooral die mascara-top staat je echt supergoed (zo'n mysterieuze zeemeermin)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit echt een gaaf dingetje, die mascara en gloss zijn echt mooi! :) Wil hem ook al een tijdje, maar hij is wel erg duur :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lijkt mij echt een top product! Ziet er ook heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die mascara vind ik supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Handig om mee te nemen als je gaat stappen! 2 in 1 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi, handig product. Alleen oppassen dat je het niet omdraait.. mascara op je lippen en lipgloss op je ogen haha xD

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is inderdaad een handig en goedkoop product, in vergelijking met de gewone prijzen van Benefit.

  BeantwoordenVerwijderen