dinsdag 17 mei 2011

Shoplog LenteMeet 2011

Afgelopen zaterdag was het dan zover: LenteMeet 2011. Het leek mij een leuk idee om allerlei bloggers in het echt te ontmoeten, maar ik moet wel zeggen dat ik toch wel een beetje zenuwachtig was. Natuurlijk kwam het uiteindelijk goed. Na een heerlijk kopje Vanilla Latte bij Starbucks, gezellig geklets en natuurlijk veel shopping-plezier in Utrecht was het toch best geslaagd... ook al vind ik het enorm jammer dat ik van sommige meiden nog steeds niet weet waar ze van waren. Misschien omdat ik dan zo'n noob ben die nooit naar meets gaat en die niet alle bloggers bij naam kent...? :P Ach ja, het was wel leuk en ik heb mensen ontmoet die ik per se wilde ontmoeten. Maar dan de shoplog...

Eigenlijk was ik van plan om zo min mogelijk te kopen. Deze maand is al duur geweest en volgende maand komen er ook weer allemaal leuke dingen aan. Ik heb mij dus best ingehouden, ook al moet ik zeggen dat het moeilijker is als je tussen allemaal beauty addicts loopt. Bij de Sephora hoorde ik een paar meiden over hun holy grail Shadow Insurance van Too Faced, ik moest er gelijk aan denken dat het ooit ook mijn lieveling was. Dus waarom doe ik zoveel moeite om een andere goede te vinden en niet gewoon deze weer koop? Juist, in me winkelmand! Bij Douglas heb ik een setje van Hercut gekocht voor lang haar, met daarin shampoo, conditioner en crème tegen weerbastige plukjes. Benieuwd! Ik heb ook een proteïne haarspray van Fekkai meegenomen... het klinkt alleen al interessant! Bij The Bodyshop heb ik zo'n mee-eters stokje (of hoe je het noemt) gekocht.

Toen een van de meiden bij Rituals zei dat body parfum Eau d'Orange zo lekker rook, moest ik hem natuurlijk ook uitproberen. En ja hoor, de geur is goddelijk! Hydraterende bestanddelen - mooi meegenomen. Ook heb ik conditioner It's a wrap gekocht. Ik heb al een shampoo uit deze lijn en ik moet gewoon altijd een setje hebben. En het lakje natuurlijk.... sinds mijn eerste Rituals nagellak ben ik er helemaal fan van geworden. Ik heb de kleur Rebel Rose uitgekozen die iets lichter is dan mijn huidige Smart Rose. In het flesje ziet hij er beeldig uit, ik hoop dat het niet another pink polish wordt... maar ik kon het gewoon niet weestaan :)

17 opmerkingen:

 1. Ga gelijk even googlen naar de Shadow Insurance van Too Faced wnat ik ken hem nog niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke spullen heb je gekocht, ik heb bij andere meiden de meet nog niet voorbij zien komen dus ben nu wel benieuwd wie het waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgende keer moet je gewoon vragen waar iedereen van is, er waren namelijk genoeg die dat deden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel leuk meid,
  wat leuk zo'n dag met alle bloggers. leuke spullen heb je gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik las op twitter al heel vaak lente meet. . alleen geen idee wie wat waar enzo :P Maar nu wordt t een stuk duidelijker :P Leuk hoor ^^ Je hebt ook super leuke spulletjes gekocht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke spulletjes zeg!
  Lijkt me echt super leuk om beauty bloggers in het echt te ontmoeten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne shoplog!
  Ik kan me goed inbeelden dat je meer koopt als je met een bende beautyverslaafden op pad bent, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mee-eterstokje heet een comodomendrukker, mooie spulletjes heb je gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuk dat je gemeet hebt met andere bloggers! Welke waren er allemaal ongeveer ;)

  En mooie spulletjes! Die Rituals nagellak is volgens mij heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Ellen: het is echt een aanrader.
  @Maccia: ik heb volgens mij al wel 1 of 2 shoplogs voorbij zien komen.
  @Tatjana: @Samantha: @Myrthe: @Beautyill: @BeautyLoves: thnx, girls! :)
  @Natascha: van de meeste wist ik het wel, maar van sommigen (vooral die op het laatst erbij kwamen) niet.. het ging allemaal te snel, denk ik.
  @Joyce: oh ja, zo heet ie!
  @Kashmira: ik praat je hier nog over bij, te veel om op te noemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een superleuke spulletjes heb je gekocht! Ik ben benieuwd of dat mee-etersstokje werkt :) Dat lakje van Rituals lijkt me trouwens heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke dingen heb je geshopt! De Shadow Insurance van Too Faced ken ik niet dus ik ben benieuwd naar je review hierover!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk en toffe spullen gekocht!! Denk idd dat het enorm fijn is om samen op pad te gaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen