donderdag 5 mei 2011

Sleek Rose Gold

Deze blush kwam snel op mijn wishlist toen ik hem voor de eerste keer ergens geswatched zag. Wat een beauty! En al helemaal toen ik deze blush bij Linda geswatched had. Natuurlijk was dit dus ook een van de eerste dingen die ik gepakt had tijdens de Auryn showroom opening.

Ik durf te wedden dat dit de meest verkochte blush van Sleek is. Bijna iedereen heeft Rose Gold in zijn stash en bij de rest staat deze kleur op de wishlist (right?). Maar wat maakt deze blush nou zo bijzonder?

Rose Gold wordt vaak de dupe van Nars Orgasm genoemd. Zelf weet ik niet in hoeverre dit een dupe is, omdat ik de Orgasm niet heb. Maar dat deze kleur bijzonder mooi is, is een feit!

Het is een koraal-kleurige blush met hele fijne gouden shimmer erin. Het was heel lastig om deze kleur op de foto te zetten, omdat hij bij ander licht weer totaal anders uitziet. De ene keer lijkt hij midden-roze, de andere keer licht koraal. Pretty!

Deze blush heeft een super blend-gehaalte, waardoor je echt je best moet doen wil je deze kleur niet netjes/ te veel aanbrengen. Voor mij is dit een perfecte neutrale kleur die bijna met mijn huid smelt. Deze blush geeft mijn wangen een subtiele gezonde glow en een beetje kleur. Perfect voor bij een heftigere look. Nou ja, eigenlijk bij elke look, hij past serieus overal bij. Check where-to-buy lijstje voor overzicht verkooppunten. De prijs - nog geen 5 euro.

19 opmerkingen:

 1. Ja wauw, hij is echt supermooi he! Wist je nog dat toen we hem open maakte we allebei echt zo "ooooh" zeiden haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh nou word ik enthousiast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie blush. Ik heb hem niet, maar wil hem wel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee meid, Ik heb zojuist een eigen domein gekocht. Kalypso bestaat niet meer, ik dacht ik breng je even op de hoogte. Ik volg je gewoon verder. Alleen dan onder de nieuwe naam BeautyForGirls.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil deze echt zo graag! Staat je super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem ook sinds kort, hij is waanzinnig mooi! Ik gebruik hem ook regelmatig als oogschaduw.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook, hij is erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is zoooo prachtig! Echt mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi, op het eerste zicht idd zoals orgasm. En een leuke prijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een prachtige blush <3

  BeantwoordenVerwijderen