zaterdag 21 mei 2011

Snelle tip: Parfum Tanken

Dit is een snelle tip voor de dames achter het stuur. Waar je ook gaat tanken - je kunt voor van alles gaan sparen. Het enige wat ik tot nu toe spaarde waren de Freebees van BP (je kunt het namelijk bij FreeRecordShop uitgeven). Maar laatst zag ik nog iets leuks: Shell is blijkbaar een maand geleden begonnen met de acie "Parfum tanken".

Het is eigenlijk heel simpel. Voor elke 5 liter ontvang je 1 zegel, per tankbeurt zijn het maximaal 15 zegels. Bij 30 zegels heb je een volle spaarkaart, maar wat kun je ermee? Bij hetzelfde pompstation (er staat "deelnemende pompstations", dus niet elke Shell pompstation) kun je parfum naar keuze aanschaffen met een korting tussen 40% en 70%. Je hebt keuze uit verschillende merken en parfums. Op mijn wishlist staat in ieder geval Ed Hardy's Love & Luck Woman - voor maar 20 euro met korting. Ook mijn lieveling Jean Paul Gautier Classique zag ik staan voor een fijn prijsje, maar heb al een volle fles in mijn bezit. Omdat ik voor mijn werk genoeg kilometers maak, vermoed ik dat ik volgende week al parfum van Ed Hardy kan aanschaffen. Dus misschien ook handig om te weten voor bestuurders onder ons ;)
Let op: sparen kun je tot en met zondag 10 juli en het inleveren van spaarkaarten kan tot en met 24 juli.

10 opmerkingen:

 1. Handig voor degene die een auto hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh dat is nog eens een leuke actie ^^ maakt geld uitgeven aan benzine nog een beetje leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goeie tip! Eindelijk eens een goeie spaaractie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. GUNSTIG!!! :D ik ga tanken bij SHELL!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oe, wat leuk. :) Oow dat bedoelde ze dus bij met Parfum tanken, want dat heeft de BP nu ook xd. Want ik fiets altijd langs een tankstation naar school/huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeh, da's een leuke actie! Dat mogen ze bij ons in Belgiƫ ook een keer doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, wat een superleuke actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tip, ik had het ook ergens gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is inderdaad leuk, tanken moet je toch en als je er dan nog een extraatje bij krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen