zaterdag 14 mei 2011

Spray voor stijl haar

Stijl, mooi geföhned haar vind ik prachtig, vooral als ik net bij de kapper ben geweest. Maar om nou een paar keer per week föhn en ronde borstel te gebruiken - dat vind ik te veel moeite. Ik ben namelijk iemand die zo min mogelijk tijd aan mijn haar 's ochtends besteed. Een spray die in een handomdraai je haar stijl maakt? Nooit in geloofd... maar toch wel onterecht.

Vroegah toen ik nog heel klein was, had ik prachtig golvend haar. Als ik naar de oude video's kijk, dan wil ik weer dat Barbie-haar! Het verven van mijn haar begon al best vroeg, het heeft dan ook al alle kleuren gehad... en daardoor is het enorm poreus geworden. Het resultaat: golvend haar is nu "haar met een rare slag erin" geworden. Niet stijl, niet golvend... iets er tussenin?

Bij Boots kwam ik deze spray van Umberto Giannini tegen. Deze spray hoor je in combinatie met föhn te gebruiken: even sprayen en dan gewoon (met je handen) droog föhnen. Easy, toch? Dat dacht ik ook! Ik dacht eigenlijk dat het een teleurstelling zal worden, maar niets is minder waar. Mijn haar wordt hier echt stijl mee! Misschien niet voor 100%, maar het verschil is in mijn ogen gigantisch! En het is ook nog eens zo lekker zacht daarna! Bijna het echte net-na-de-kapper-gevoel. Een ronde borstel daarna gebruiken zal ongetwijfeld beter zijn, maar hé, ik ga nog steeds voor het makkelijke.

Vaak gebruik ik ook een druppeltje anti-pluis serum daarna, om de laatste poreuze stukjes te temmen. Maar eigenlijk vind ik de werking van deze spray al perfect. Ik gebruik het nu bijna dagelijks, ook al wil ik voorkomen dat ik me föhn zo vaak ga gebruiken (hoewel deze spray misschien ook wel beschermt.. maar toch, föhn is slecht voor mijn haar). Er is ook nog een crème uit deze lijn die je op nat haar moet aanbrengen (spray is, geloof ik, voor vochtig haar). Misschien zal dit het effect versterken, ik ben er best benieuwd naar. Alle producten zijn in ieder geval vriendelijk geprijst en kosten rond de 5 euro.

17 opmerkingen:

 1. Hier ben ik heeeeeeeeeeeel blij mee! En hoera, ik ga binnekort terug naar Londen dus dit schrijf ik op! Ik heb 'natte honden' haar ook zo niet stijl geen krul en fohn dus om de andere dag na het wassen van de haren, ik moet daar 's ochtends 45 minuten voor vroeger opstaan...SUPER tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rond de 5 euro is niet eens duur! Het effect ziet er heel erg mooi uit:) Ik heb soms alleen wat plukjes aan de voorkant die gaan krullen of gewoon opzij gaan staan, misschien dat dit daar ook voor zou helpen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow deze wil ik ook! Klinkt erg fijn en is niet eens zo duur..! Vind dat je nu nog steeds mooi barbie haar hebt btw :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, dat geeft echt een goed effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo, dit product klinkt wel heel goed! Af en toe wil ik mijn slag ook 'even eruit', dus dit zou er wel perfect voor zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw! had niet verwacht dat het zo goed zou werken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Whaah dit is gewoon ideaal! Echt perfect gewoon! Zoiets zoek ik al heel erg lang! Deze moet ik echt hebben! Kun je hem ook online kopen?

  Enne, ik vind jouw haar echt zo mooi hoor! Nog steeds van dat prachtige barbie haar in mijn ogen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Beautyill: @Kashmira: hahaha barbie haar :D thnx, ladies!! Boots verkoopt helaas niet online.
  @prettybrilliant: Boots ;) Zie ook http://nl.boots.com
  @Peggy: ahahaha dat is ook precies mijn haar :D Ben benieuwd hoe jij deze gaat vinden!
  @Manon: volgens mij zou serum in dit geval beter kunnen helpen.
  @Silva: @Joan: @femketje: @Linsey: =) dank jullie wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super resultaat! Voor mijn volgend tripje naar Nederland toch even zoeken waar er een Boots is!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi, mijn haar is ook zo met een slag. Volgende keer in NL de boots binnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke blog, ik ben altijd wel benieuwd naar de nieuwste haar modellen !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ze verkopen het niet meer of wel?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. geen idee eigenlijk! denk het wel, volgens mij heb ik dit merk nog bij Boots zien staan.

   Verwijderen