maandag 9 mei 2011

Teeez Holo Nagellak

Eigenlijk ben ik geen grote fan van het merk Teeez, dat heb ik al eerder verteld. Hun producten zien er oké uit, maar niet bijzonder voor iemand met een redelijke stash. Maar wat zag ik nou laatst: de holo lakjes! Ik wist helemaal niet dat Teeez ze had!

Eigenlijk staan deze lakjes gewoon tussen alle nagellak van Teeez. Het is toevallig dat mij het holo-effect van een paar opviel. Helaas was er niet veel kleur-keuze en daarom heb ik maar deze twee meegenomen. Er staan helaas ook geen nummers op, maar gezien de grootte van het assortiment zijn ze makkelijk weer te vinden.

Wat? Een blauwe? Ja, jullie zien het goed. Eigenlijk zijn beide lakjes normaal te fel voor mij. Maar toch vond ik ze zo mooi dat ik ze per se wilde meenemen. De blauwe kon ik voor nailart gebruiken en dat heb ik gelijk al gedaan in mijn Queensdag nailart. Maar dan de roze...

Ik ben verliefd op de regenboog-shimmer! Dat holo effect maakt alles goed! Ook het feit dat de kleur voor mij iets te koel en te fel is. Het is niet zo dat ik de kleur niet mooi vind, maar eigenlijk zou ik er niet zo snel voor kiezen... als het geen holo lakje zou zijn ;)

De kwaliteit bleek ook nog eens prima te zijn. Ik was aangenaamd verrast, omdat ik dacht dat deze nagellak heel sheer zou zijn. Niet dus, hij dekt prima in 2 lagen. Zelfs droogtijd en houdbaarheid zijn zeker oké. Ik ben dus echt onder de indruk. Tijdens de actie bij de DA kocht ik deze 2 voor de prijs van 1. Normale prijs ligt rond de 3 euro, als ik mij niet vergis.

14 opmerkingen:

 1. De roze kleur vind ik nog leuk, maar het blauw is te donker voor mij denk ik. Misschien wel voor 's winters, maar nu mag het wat vrolijker vind ik. Wel hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Maar volgens mij verkopen ze bij de Kruidvat in mijn buurt geen Teez!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw! :D die is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stom dat ik geen DA in de buurt heb, vind het een heerlijk lakje namelijk! (de roze:p)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw wat mooi! ik ga toch maar eens naar een DA^^ en leuke blog, ik ja volgen=D x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoewel hij echt enorm roze is, vind ik hem toch wel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah die die heb ik eergisteren nog in een afrowinkel in den bosch zien liggen! toch maar niet meegonenomen helaas, heb er nu spijt van haha! Maar ik kan ze nog wel een andere keer halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind beide kleuren mooi, en de roze kleur staat je ook goed. Top dat je er dan toch een goed lakje in gevonden hebr!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleurtjes! Vooral de roze zou echt wat voor mij zijn! Leuk gedaan de Q-day nailart !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De naam en nummers staan op de sticker op de dop... :) Ik vind het supervaag dat ze al hun lakjes Cool, Outta Control en Smooth noemen, maar dat ze de nummers telkens veranderen! Je hebt dus bv 4 verschillende 'smooth's, maar dat zijn allemaal andere kleuren.. Heel gaar. Blauwe holo = Cool 02, paarse holo = Outta Control 01 en roze holo = Smooth 01. Ik vind de paarse de mooiste, maar roze staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Mnemo: dan heb ik dus echt slecht gekeken.... dank je wel! :)

  BeantwoordenVerwijderen