zaterdag 7 mei 2011

Tutorial: Simply Blue

De laatste tijd ben ik gek op blauwe oogschaduw. Ik merk dat ik het echt steeds vaker gebruik en dat ik het zelfs makkelijker vind te combineren dan vele andere kleuren. Gek hé, terwijl blauw juist moeilijk genoemd wordt. Vandaag laat ik zien hoe ik een simpele blauwe look maak (met in de hoofdrol: mijn Sleek Acid palette). Enjoy!

Volgens de beauty-rules zouden blauwe kleuren niet bij mijn blauw/grijze ogen passen. Klopt, als ik voor "plat" blauw ga... dan merk je echt dat de blauwe kleur van mijn ogen minder opvalt. Maar als ik groenig blauw / teal of juist paars/blauw gebruik, dan staat het veel mooier. Het is natuurlijk niet zo´n pop effect als met warmere kleuren, maar toch!

Kortom, wees niet bang voor blauwe oogschaduw. Ik ben ervan overtuigd dat het bij elke oogkleur past, je moet alleen net de juiste tint vinden. Combinatie met zwart of wit is natuurlijk klassiek en zal elke look chiquer maken.

14 opmerkingen:

 1. Heel leuk! Toen ik eerder wat zat te surfen, vond ik al verschillende blauwe ooglooks. Misschien is blauw wel aan comeback begonnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je filmpje net gekeken! Ze kijken echt fijn trouwens! mooie look ook, zeker als je een beetje gebruind bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Sofie: zou echt heel goed kunnen :) Loop ik toch nog een beetje mee met de trends :P
  @Kashmira: oooh dank je wel :D

  @IEDEREEN: big thnx, meiden! Ben echt blij dat jullie hem mooi vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je erg mooi! Leuke tutorial ook!
  Vind het maar onzin dat sommige kleuren niet bij sommige ogen zouden kunnen, lekker dragen waar je je goed bij voelt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's onderaan je artikel, staat je erg mooi die blauwe look!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je een blauwe look voor blauwe ogen hebt gemaakt :D Mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig, echt heel erg mooi! Ik durf zelf blauw niet aan, omdat ik het een keer heb gebruikt en toen helemaal opnieuw kon beginnnen.

  BeantwoordenVerwijderen