woensdag 11 mei 2011

Vezels in mijn mascara (I did it again)

Kennen jullie dat verhaal van een super mascara waar ik allergisch voor bleek te zijn omdat er vezels in zaten? Gelukkig heb ik daar een nieuwe eigenaresse voor gevonden die er ook nog eens blij mee was (thnx, Joyce!). Maar goed... ik heb het dus weer geflikt...

Ik heb al zoveel positieve reviews over Lash Architect 4D van L'oreal gelezen, dat ik er erg nieuwsgierig naar werd. Ik was er pas later achtergekomen dat het zo'n vezel-mascara is. Hoe stom! Blijkbaar toch niet goed genoeg naar de reclame geluisterd... En nu?

Mijn ogen moesten een beetje wennen aan deze mascara en ik gebruik hem niet dagelijks, maar ik kan hem hebben! Fijn *pfew*. Het effect - love it! Misschien niet de beste scheiding (hé, dat zou één van die D's moeten zijn), maar wel opvallende gits-zwarte wimpers met goede lengte.

Geen natuurlijk effect, that's what I like. Het borsteltje is een aparte. Je ziet het bijna niet, maar er zitten kleine haartjes aan die voor de goede verdeling van de mascara zorgen. Kortom, geen teleurstelling, deze mascara krijgt van mij een dikke 8 (jammer van de scheiding, maar ik ben al blij dat me allergie zo meevalt).

10 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook inderdaad, heel fijn istie! Hele mooie lange zwarte dikke wimpers krijg je ervan :D Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er mooi uit!
  maar wel rot dat je eigenlijk allergisch bent voor zulke vezels

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, moest even lachen om mijn naamsvermelding! Ik ben erg blij met de one by one, dus dat probleem was goed opgelost! Fijn dat je deze wel kunt verdragen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi resultaat op jouw wimpers! Ik vond hem ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er mooi uit jammer van de scheiding inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rot dat je allergisch bent maar voor de rest ziet hij er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, dat ziet er mooi uit vind ik :) Gelukkig dat je hier geen last had van allergie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. staat heel mooi! en jammer van je allergie :o

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit. Hoe kom je trouwens aan zo'n soort allergie? Daar had ik nog nooit van gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Peggy: echt geen idee :( Me ogen zijn erg gevoelig, het heeft volgens mij met die deeltjes van vezels te maken (ze komen in me oog of zoiets).

  BeantwoordenVerwijderen