dinsdag 24 mei 2011

W.I.C. Marrakech - zomerse feestkleur

Ik heb echt een enorme zwak voor shimmer in nagellak... Zo ging het ook bij deze. Ik zag een leuk kleurtje, pakte die op, zag shimmer door kunstverlichting en nam hem gelijk mee. Nou ja, het blijft toch wel een oranje-achtige kleur en oranje is deze zomer hot, right?

Herome W.I.C. kwam laatst met allemaal nieuwe kleuren geïnspireerd op Marokko. Deze prachtige warme kleur heet Marrakech. Ik plaats niet vaak de omschrijven van lakjes, maar toen ik dit gelezen had kwam ik spontaan in de vakantie-feest-stemming:
Marrakech is ‘the Red City’ van Marokko vanwege de rode gebouwen en muren. Daarnaast staat de stad ook wel bekend als ‘the pleasure city’ waar handel drijven dagelijkse kost is en veel geld besteedt wordt aan entertainment. De uitgaans-gelegenheden variëren van westerse Ibiza-achtige discotheken tot 1001 nacht barretjes met buikdanseressen. Kortom, deze levendige stad verdient de levendige kleur rood! Lak W.I.C. Marrakech op de nagels of teennagels voor een avond uit!
Zo is deze kleur echt precies goed omschreven! Het is een warme, bijna tropische kleur, die zowel rood als oranje lijkt. Bij verschillend licht lijkt hij super fel, bijna neon, terwijl het anders bijna pastel te noemen is. Een hele veelzijdige kleur dus!

De goude shimmer die erin zit zie je vooral goed bij direcht licht of nog beter - in de zon. Het aanbrengen (nagellak is niet te waterig) en droogtijd zijn prima, maar ook houdbaarheid is top. Voor € 7,50 heb je al zo'n beauty (bij meer krijg je korting). Herome lakjes worden bij verschillende parfumeriën en drogisterijen verkocht, die van mij komt bij 't Kruidvat vandaan.

12 opmerkingen:

 1. Mooi! Lijkt een beetje op Dior Paradise nietwaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje! Krijg er een zomers gevoel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik deze ook en ik vind hem echt zo prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze vind ik mooi. Een zomers kleurtje. Ideaal ook voor op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Ik hou van dit soort kleurtjes op me nagels, en van WIC by herome ik wil hemmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke, zomerse kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, dat soort kleuren vind ik echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen