donderdag 19 mei 2011

Zomer musthaves: hydraterende bodysprays van Therme

Als het buiten op de zomer begint te lijken dan pas ik me hele (lichaams)verzorging aan. Logisch natuurlijk, met warm weer heb jij en je huid behoefte aan andere producten. Zo heb ik de neiging om in plaatst van bodylotions bodysprays te gebruiken. Met deze gedachte had ik ook deze 2 Therme body sprays een tijd geleden op de Huishoudbeurs gescoord.

Zomaar een bodymist is niet goed genoeg voor mij. Een bodyspray moet mijn huid hydrateren, omdat ik het altijd na het douchen gebruik. Dat doen deze twee zeker wel. Ylang Ylang Moisturizing Oil Spray heeft een witte melk-kleur. Ongelooflijk dat het dan nog "olie" heet... Het voelt ook helemaal niet vettig aan, maar meer echt als melk-achtige iets. Hammam Dry Oil Spray is duidelijk een olie. Het voelt zo en het is doorzichtig. Hammam olie vind ik net iets fijner omdat het een stukje beter hydrateert. Daarnaast is de geur echt goddelijk: warm, gekruid, heerlijk oosters. De geur van Ylang Ylang spray is iets frisser en misschien daarom minder zwaar (hoewel ik persoonlijk die van Hammam ook enorm geschikt voor de zomer vind), het ruikt namelijk naar bloemen. Beide sprays verdelen zich heel makkelijk en trekken super snel in. Ideaal voor als je haast hebt. Wat mij betreft zijn het zeker de musthaves voor de zomer. Makkelijk, hydraterend en licht. Het enige nadeel vind ik hun verkrijgbaarheid. Niet elk verkooppunt van Therme heeft deze sprays in het assortiment. Maar mocht je ze tegenkomen (zag laatst dat ze bij een cadeau-setje zaten), probeer ze zeker eens uit.

6 opmerkingen:

 1. Ik vind body sprays heel fijn voor in de zomer, deze klinken ook wel erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh klintk wel erg fijn, dankje voor de tip :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Me likey!
  Ik ben gek op bodyspraĆ½s!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er eentje van The Body Shop, heb hem gisteren nog even in mijn handen gehad. Toch meer gebruik van maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mm, die met Ylang Ylang klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen