zondag 5 juni 2011

Big Haul: MAC & friends

Afgelopen woensdag heb ik een gezellig middagje België gehad. Ik was er met lieve mede-blogsters Peggy, Cindy (Miss MATC) en Diana (APBL). Daar sta je dan.. voor allemaal fijne en mooie producten... een echte beauty-addict kan zich dan moeilijk beheersen, maar ik vond het nog knap dat ik op een gegeven moment dingen terug heb kunnen leggen :P met dit als resultaat... (ga er vooral goed voor zitten)

Helaas moesten Cindy en Diana al snel weg. Maar ik een Peggy zijn nog lang op een terras blijven hangen. Beauty aankoopjes bekijken en veel kletsen - wat heb je nog meer nodig voor een gezellige dag :) Lees ook hier het leuke verslag van Peggy. Rond half 11 moest ik wel naar huis, helaas woon ik er niet om de hoek. Maar het was zeker een geslaagde middag/avond. Thnx, girl!

22 opmerkingen:

 1. Wauuuw wat een prachtige aankopen allemaal! Haha ik ben jaloers ^^ Je nagels zien er trouwens ook erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat een amazing dingen! <3 ik ben jarloers haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt hele mooie aankoopjes.Ik kan gewoon echt uren naar dit filmpje kijken, het zijn zulke mooie producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk filmpje, en je hebt mooie dingen gekocht! Je stem is ook erg aangenaam om te horen (: Het was fijn om je te zien in het echt, je bent een PRACHTIGE meid! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was super leuk! Ik heb helaas niet overal wifi hier dus ga het filmpje volgende week bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie producten allemaal :D Veel plezier ermee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jesus, echt ontzettend mooie spullen! Al die mooie Mac oogshaduws en pigments!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. prachtige aankopen,
  je hebt flink wat geld uit gegeven, hele mooi dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Miranda: haha heb daarom alles uitgebreid laten ik :P ik dacht al dat het geen kwaad kon :P
  @Diana: aaaaah dank je wel!!! vind het echt super lief van je :)
  @Peggy: leuk dat je toch iets van je laat horen!!! hoop dat jullie het naar je zin hebben :)
  @Samantha: klopt, maar zo'n kans krijg je echt niet vaak hé :)
  @IEDEREEN: thnx, girls, voor jullie lieve reacties ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een supermooie producten! Is het trouwens altijd zo dat er bij dazzleglasses geen stickertje met de naam op het doosje zit, maar erop gedrukt is?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem: dank je wel! Volgens mij is het typisch MAC. Er zitten nooit stickers op het doosje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is toch bij de "outlet" (ik weet even de naam niet meer) in België? Kan ik daar ook op de een of andere manier heen? Want ik hoorde ergens dat je daar niet zomaar heen kan gaan. Het lijkt me echt super om daar te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw! Geweldige dingen! Ik was al helemaal weg van MAC en nu nog meer :P

  Helemaal jaloers! ;) Veel plezier met je mooie nieuwe make-up! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Als ik ooit veel geld heb ofzo, dat ik me geen zorgen hoef te maken, zet me dan maar bij MAC neer :P Ik heb niks van hun, maar als ik video's op YouTube kijk zou ik het wel een keertje willen. Dan heb ik zo'n gevoel van luxt ;p

  Maar je hebt leuke dingen gekocht in hele leuke kleuren! Ga je ook looks maken voor op de site? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt suuuuper mooie dingen gekocht! En ook erg veel haha ;) Mag ik vragen welke winkel je bent geweest voor deze MAC spulletjes? Want ik wil heel graag het Trip Palette!! Thanks alvast

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wauwie! Heerlijk! Dat is nog eens shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Puck: klopt, het is inderdaad alleen op uitnodiging en het is een kwestie van mazzel hebben om die te krijgen. Ik kan er helaas verder niet veel over kwijt.
  @Kim: dank je wel!! :)
  @Anoniem: ahahaha :D idd, ze hebben veel mooie spullen! MAC is niet alles, het betekent ook niet gelijk dat álles vcan MAC per definitie goed is. Maar over gevoel van luxe - daar heb je wel gelijk in :P
  @Laura: die is helaas niet zo maar te verkrijgen, Lees reactie van Puck hierboven. Maar misschien hebben ze het nog op vliegvelden. En anders zijn losse kleurtjes altijd nog verkrijgbaar.
  @PrettyBeautyLand: haha idd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie aankoopjes, makes me wanna shop. Maar 1 ding, die gezichtblendingkwast is niet de MAC 130, ik denk dat dat een drukfout is, want ik heb de MAC 130 uit de winkel en dat is een kleine duo fibre brush. Ik denk dat het of de 116 of de 109 is. Maar je aankoopjes geweldig love them.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Anoniem: vandaar waarschijnlijk dat ie in de uitverkoop is beland, zou dus goed kunnen. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen