woensdag 22 juni 2011

Celebrate Enchantra: verslag + video

Afgelopen zondag was het dan zo ver... Auryn-dag! Dat Linda van Enchantra (onderdeel van Auryn) haar verjaardag grootst heeft gevierd weten wij al (30 blogs, coupon van 30 euro, omdat Linda hoe jong werd? Precies!). Ter afsluiting en om nog haar even live te kunnen feliciteren heeft menig beauty-blogger en -liefhebber afgelopen zondag zijn koers richting Zeeland gezet.

"Toevallig" was het ook nog eens vaderdag. Dus ook vaders, opa's, vriendjes etc waren welkom.. en waar kun je ze heel blij mee maken? Biertap, juist.. en een BBQ! Ook ik had mijn vriend mee. Dat was de eerste keer dat hij zoiets met mij heeft gedaan (als het urenlange "uitstapje" naar Inglot niet meetelt). En ja, hij werd op een gegeven moment wel een beetje gaar ("je maakt toch een rondje door de winkel en kiest gelijk wat je wilt kopen"), maar gelukkig kan hij veel hebben :P Een hamburgertje ter afsluiting en snel naar huis om de vaderdag verder te vieren. Natuurlijk heb ik ook dit keer een (korte) video-impressie gemaakt. Zie hier!

Eigenlijk was ik niet eens van plan om een video te maken. De vorige keer hebben jullie natuurlijk al kunnen zien welke producten er in de showroom te vinden waren. Maar er zijn dit keer nieuwe producten bijgekomen en de indeling was iets veranderd. Dus gelukkig had ik wel mijn (filmende) fototoestel mee.

Cupcakes en taart! Oh ja, dit is pas hemel! Make-up en zoetigheid... Beter kan bijna niet.

Dit keer waren er wel meer bloggers aanwezig. Sanne (What a beauty), Vera, Teske, Natascha (Beautytas).... en nog veeeel meer, waaronder ook bloggers die er ook de vorige keer waren. En ja, ik heb in me filmpje geprobeerd hen allemaal een beetje in beeld te krijgen... "herken de beauty-blogger" ;) Helaas waren o.a. Linda (Beautytreat), Serena, Caroline en Kelly niet aanwezig... maar ja, wij kunnen helaas niet alles hebben. Sorry dat het bijna een nagellak-filmpje is geworden! Had het zelf niet echt door, maar ze waren allemaal zo mooi!

14 opmerkingen:

 1. Ziet er zo gezellig uit! En als beauty-heaven ook.. al die nagellak!! Heel leuke sfeer-impressie in dat filmpje ook (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk om te zien! Ik heb genoten en heel veel bloggers gespot!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan de video niet zien door de muziek die erin zit! Schending auteursrechten en dus niet zichtbaar in Belgiƫ :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die cupcakes!!! ziet er verder heel gezellig uit! grappig om te zien hoe het een beetje is veranderd

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt superleuk! Lijkt me gezellig om een keer bij te zijn.
  Ik vraag me alleen af wat dat mandje met nagellak op de tafel is?

  Gr.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan zoals BeautyLoves het filmpje niet zien :( Die cupcakes zien er echt heerlijk uit trouwens! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik krijg op slag honger. Het ziet er echt heel lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toch wel erg dat ik niet meer weet dat ik je gezien heb, terwijl je dus gewoon achter mij stond haha!
  Leuk filmpje meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk filmpje/artikeltje meis!
  Jammer dat ik er niet bij kon zijn..
  Maar ik zie je vast wel weer een andere keer :D
  En 9 oktober natuurlijk hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat ik er niet kon zijn, ziet er super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Charlottevl24-06-11 14:28

  Geeft niks hoor van die nagellak ik word er wel alleen heel hebberig van :).
  Maar t ziet er wel heel mooi uit die showroom zeg.

  BeantwoordenVerwijderen