zaterdag 11 juni 2011

EOTD: Waiting in the Club to Shine

Eerlijk gezegd ging ik voor een neutrale en snelle look... maar toen zag ik mijn nieuwe MAC bounce staan (jaaa, ik heb er een!) en kon mezelf niet bedwingen. De donkere bounce-kleur met groene en blauwe glitters zat binnen no time op mijn oogleden.

Daar overheen heb ik MAC Club aangebracht - een prachtige blauwe shimmery kleur met donker-bruine warme basis. Geweldig zo'n duo kleur! Ik ben er helemaal weg van! Boven de arcadeboog heb ik mijn "goude oude" rode MNY kleur aangebracht. Hij is niet zo fel en perfect voor het vervagen/verzachten van de oogschaduw. In de crease heb ik ook donker-bruine kleur toegevoegd uit een van me nieuwe MAC paletjes. Ook heb ik een beetje blue-brown pigment in de crease gebruikt om de glitter extra te benadrukken.

Onder mijn wenkbrauw is Shroom licht aangebracht. In de binnenste ooghoek blauwe kleur ook weer uit een van de nieuwe paletjes. Langs de onderste wimperrand en ook richting de crease heb ik een andere donker-rode MAC kleur gebruikt om meer diepte te creƫeren. Het is dus best een heftige look geworden. Ik hou hier wel van! Doordat de donkere kleur net iets buiten de crease is gekomen, lijken mij ogen ook een beetje groter. Rood boven de crease matcht perfect met het warme van Club oogschaduw... ik zei het al, een prachtige kleur :) Afgemaakt met MAC Zoom Lash mascara. Ik moet zeggen dat ik hier aangenaam verrast door ben, maar hier zal nog een aparte review van komen.

18 opmerkingen:

 1. Oh wauw, die club, wat een mooie kleur! Hele mooie look ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige look! Ik vind het altijd zo knap van jou hoe jij kleuren goed weet te combineren. Dat vind ik altijd erg moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het knap hoe je dat zo mooi doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een mooie look, had graag een full-face foto gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben ik toch jaloers op jouw skills, you're so good!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een geweldige ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er prachtig uit! Echt heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooi gedaan! vind dat lichte aan de onderkant mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige look!! Je kunt de kleuren zo perfect in elkaar laten overlopen!

  BeantwoordenVerwijderen