maandag 20 juni 2011

Got another beauty present...

In het tweede deel van mijn stash-video heb ik o.a. mijn primers laten zien. Ik heb ook zo tussendoor gezegd dat ik mijn Primer Potion eigenlijk niet gebruikte, omdat hij voor mij niet werkte. In een comment liet Daphne mij al weten dat zij die UDPP wel wilde overnemen. Na even te hebben gemaild, zou ik van haar in ruil hiervoor een klein beauty pakket krijgen. Ik hou van verrassingen, dus was ik ontzettend blij toen het vorige week aankwam. En als er dan ook nog eens super leuke spulletjes inzitten... !!

Daphne heeft een soort zomer/vakantie pakket voor mij samengesteld met allerlei spulletjes die (vrijwel) nieuw waren en die ze toch niet gebruikte. Waterproof mascara van Gosh, groene oogschaduw van Teeez, paars lakje van Safari en lief roze gloss van Lavera (ruikt heerlijk naar honing!). Maar er zaten ook kleine vakantie meeneem-spulletjes in, zoals een mini tandpasta en enkele monstertjes (zoals die van butter van The Bodyshop).

Kortom, erg leuk bedacht! Dat iemand er tijd in steekt en goed gaat bedenken wat er in zo'n pakket komt te zitten, vind ik al zo gaaf. En dat helemaal voor mij :) Super leuk gedaan, Daphne, dank je wel!

15 opmerkingen:

 1. wat leuk zeg,
  dat is wel erg goed van haar bedacht.
  ook erg leuk om te ontvangen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Wat kunnen sommige mensen toch lief zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk! En nu is iemand anders ook blij met het product dat jij niet meer gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk dat je er zo blij mee bent! Binnenkort plaats ik een review over de primer potion, en dan zal ik er wel even een linkje van je blog bijzetten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor, ik vind het sowieso wel leuk als mensen beauty pakketjes naar elkaar sturen. Zo maak je iemand blij met producten die je zelf misschien niet meer zou gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk idee om zo'n pakketje te maken als verrassing! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahw! How sweet! Dat Teeez oogschaduwtje ziet er leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen