donderdag 23 juni 2011

John Masters: olie voor droog haar

Ik heb een zwak voor producten die extra goede verzorging voor droog haar beloven. En dan ook nog eens producten die allerlei natuurlijke ingridiënten bevatten. Toen ik deze olie van het merk John Masters zag, ging ik het even Googlen... niet veel later was dit klein flesje in mijn winkelmandje verdwenen.

Dry Hair Nourishment & Defizzer bevat organische essentiële oliën die ervoor moeten zorgen dat je haar gehydrateerd en hersteld wordt. Ook zou dit goed invloed op gespleten punten moeten hebben. Klinkt als iets wat mijn haar zeker kan gebruiken! De prijs van € 21,95 is wel iets wat je moet overwegen, maar uiteindelijk doe je echt heel lang met dit kleintje.
Key ingridients:
• jojoba oil - moisturizes hair
• lavender - slows hair loss, treats eczema and dermatitis on the scalp
• rosemary - stimulates hair growth; adds volume and shine
• cedarwood - anti-inflammatory; treats oily scalp and dandruff

Oké... en nu heel eerlijk. Ik ben hier verslaafd aan geworden! Wat een goed product! Ik gebruik het pas een paar weken, maar ik merk nu al een enorm verschil. De sleutel is om hier niet te veel van te gebruiken. 1 à 2 druppels is voldoende (ja, ook voor lang haar). Druppels goed tussen je handpalmen masseren en dan over je haar verdelen, vooral op de droge plekken (bij mij is het altijd de onderste helft + punten). Je zult direct het resultaat zien. Het lijkt of mijn haar alle olie volledig "opzuigd" en er gelijk mee gevoed wordt. Het is daarna totaal niet vettig, maar juist lekker glad en levendig. Ik weet niet hoe dit zou werken voor normaal haar, misschien dat het dan wel vetter zou worden, maar voor (heel) droog haar is dit echt ideaal. Maar wat ik nog belangrijker vind - dit effect is na een paar uur nog niet weg. Zelfs de volgende dag ziet mijn haar er goed uit. Het is natuurlijk nog steeds niet 100% gezond, maar het verschil is echt duidelijk. Dit goedje zullen jullie binnenkort ook in een video over het verzorgen van droog haar voorbij zien komen. Kortom... I'm really hooked...

Producten van John Masters zijn te koop bij Zalando. Tja, ze verkopen dus echt mooie beauty-merken. Lipglosjes, haarverzorging.. mooie producten, ik ben onder de indruk.

4 opmerkingen:

 1. Ik kende dit merk nog niet, klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt mij zo fijn! Mijn haar heeft dit nodig :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik momenteel Olixir maar deze lijkt me nog voedender. Goeie tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ow dat is wel wat voor mij, heb erg droog haar :(

  BeantwoordenVerwijderen