vrijdag 10 juni 2011

LOTD: Aqua Mandarin

Voor deze zomer is L'oreal met een nieuwe variant op de welbekende Glam Shine glosjes gekomen, Glam Shine Fresh. Deze lipgloss is er in allerlei vrolijke zomerse kleuren die er heel fruitig uitzien. De kleur, die ik in mijn bezig heb, heeft een heerlijke naam Aqua Mandarin. Knal-oranje lippen? Welnee!

Fresh glosjes zijn er juist voor de zomerse wet look op de lippen. Geen mega pigmentatie, zoals bij de gewone Glam Shine gloss, maar een doorzichtig fris effect.

Eigenlijk is dit een heel simpel idee. Het is een gewoon doorzichtig glosje, maar dan leuker verpakt. Felle tubes trekken de aandacht, terwijl de lippen lekker nude (maar wel met een prachtige glans) blijven. De geur - typisch Glam Shine, het ruikt gewoon naar lipgloss. Zeker geen vervelende geur, het heeft zelfs een bepaalde mate van luxe. De textuur is top: het is zeker niet te plakkerig, voelt lekker aan en is zacht voor mijn lippen. Dit glosje blijft redelijk goed zitten, vooral zonder eten en drinken. Oh ja, en de applicator is ook nog eens fijn - heel zacht en beweegt makkelijk mee.

Deze review is speciaal geschreven voor de blog van Peggy.

8 opmerkingen:

 1. Ik vind deze zo lief uitzien! Maar telkens vraag ik me af of die prijs wel wil betalen voor een doorzichtig glossje.. Maar die flesjes<3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De verpakking vind ik er echt heel leuk uit zien, maar het glossje vind ik niet zo bijzonder..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vind het wel jammer dat de pigmentatie wat minder is >.< voor de rest wel fijne glossjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit! Heel schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jammer dat je de kleur eigenlijk niet ziet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je wel!Je hebt een leuke en goede review geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie lipgloss :) duidelijke foto's

  BeantwoordenVerwijderen