woensdag 15 juni 2011

LOTD: Coral Rose Crystal Gloss Stick

Crystal Gloss Stick ziet er heel bijzonder uit. Het is echt zo'n mooie verpakking waarbij je gelijk denkt: "Oooh, hoe zou dat zijn!" En ja, ook ik was verkocht. Vooral toen ik de prachtige shimmer bij het swatchen zag.

Eerst dacht ik dat het uit LE collectie was. Maar niets is minder waar, Crystal Gloss Sticks zitten in het gewone assortiment van IsaDora (nooit gezien... why?). Bij de Douglas in Duitsland hadden zij een kleine display helemaal zomers ingericht met deze gloss stick als pronkstuk in het midden. Jaaaa, dit is zomers! Ik word blij van deze kleur en de shimmer!

Wie niet van chubby verpakkingen houdt, moet deze vooral overslaan. Toch vind ik het wel wat hebben. Wat erin zit is minstens zo bijzonder. Het heet niet voor niks een gloss stick. Geen gloss, geen lippenstift, maar iets er tussenin.

Het is niet super gepigmenteerd, maar geeft wel genoeg kleur af. Ik was eigenlijk bang dat deze kleur te dichtbij mijn eigen lipkleur zou zijn, maar het viel reuze mee: deze kleur is een stuk donkerder. De textuur is heerlijk romig. De intensiteit van de kleur kun je met lagen opbouwen. Een laag - gloss effect met weinig kleur, meerdere lagen - lippenstift met meer kleur en meer zichtbare shimmer. En die shimmer is mooi! Man man man... Het is heel subtiel, maar ik vind het er prachtig uitzien. De kleur is niet nude, maar ook zeker niet fel. Het is ook tussen het warme en het koude in.. heel apart, maar past bijna overal bij. Deze gloss stick blijft alleen helaas niet heel lang zitten, maar dat had ik er ook niet van verwacht.

11 opmerkingen:

 1. Deze verpakking ziet er prachtig uit! Mooie kleur lippenstift ook, staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de verpakking niet echt geweldig maar de kleur is echt bijzonder mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ziet er super uit! Lijkt mij een fijn product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleur ^^ Ik vind de verpakking ook heel gaaf uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het er mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi kleurtje! verpakking is ook leuk =)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, hele mooie kleur! En je hebt ook zulke mooie volle lippen! :)

  BeantwoordenVerwijderen