zaterdag 25 juni 2011

MAC Dazzleglass

Dazzleglasses van MAC zijn toch wel een begrip in beautyland geworden. Iedereen roemt hen om de prachtige glitter. Nu kan ik het eindelijk met mijn eigen ogen zien... Enig nadeel: de glitter wilde voor geen meter mooi op de foto, dus hoop ik dat het een beetje goed overkomt.

Dazzleglasses zitten in een ronde tube en hebben een kwastje als aplicator die je eerst moet "breken" (de eerste keer goed tegen je lippen aan drukken, zodat het kwastje flexibel/zachter wordt). Persoonlijk vind ik het kwastje beter dan een sponsje, het aanbrengen gaat ook fijner en preciezer.


Sugarrimmed is een prachtige neutrale kleur met koele rozige shimmer erin. Het aparte aan Dazzleglasses is dat de shimmer-kleuren niet eenzijdig zijn. Ook bij deze zie ik verschillende kleuren glitters: van roze tot paars - het is werkelijk prachtig. Op de lippen zie je meer shimmer, dan kleur. Vooral op felle lippen zou dit het geval zijn. Een prachtig bijna doorzichtig glosje dus, maar wel met heel veel zichtbare shimmer!


Smile is een mooi koraal kleurtje. Door de gouden glitters lijkt hij misschien oranje, maar er zit ook een roze tint in en daarom is het absoluut koraal. Naast gouden shimmer zie je hier ook andere kleuren in, zoals roze. Prachtig is dit! De kleur is beter zichtbaar op de lippen. Het is geen stain, maar precies genoeg voor een gloss. En natuurlijk ook weer hier - een bijzondere glitter-bom.


Ook al zo'n bijzondere kleur! Like Venus is girly roze met roze glitters. Af en toe zie je een beetje goud en ook een beetje andere koelere kleuren. Pigmentatie is niet overdreven, maar precies goed. Het zijn ook vooral de glitters die het hem doen - love it! Ik ben gek op alle drie de glosjes. Zijn het geen ware beauties? :)

15 opmerkingen:

 1. Ik heb er ook twee, en ze zijn inderdaad prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, mooie lipglosses. Ik vind ze allemaal mooi! Ik hou van lipgloss met glittertjes. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Alleen ben ik geen lipgloss mens, ik hou niet van dat sticky gevoel, terwijl ik het effect wel heel erg mooi vind! Smile vind ik erg mooi op jouw lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben geen fan van glossjes, maar deze zijn echt werkelijk mooi! Just beautiful :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn inderdaad prachtig! Alle drie even mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn echt ontzettend mooi! Alleen koop ik ze niet meer omdat ze echt veel dalen per keer dat je ze opdoet! Echt zo zonde, want die shimmers zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het zijn allemaal pracht glossjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aah ik vind ze echt super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn prachtig hé! Ik heb babysparks! Ook een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn echt moooi ! Ik heb helaas zelf nog geen dazzleglass, moet ik eens verandering in brengen precies ! Echt supermooie kleuren !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb Baby sparks en dazzleglass creme Perfectly onordinary. Ik wil Smile hebben!

  BeantwoordenVerwijderen