donderdag 16 juni 2011

MAC Paintpot Rubenesque

Eigenlijk is dit er een uit de serie "My First...". Painpot is zo'n product die bijna iedereen in z'n stash heeft. Vooral bij een MAC liefhebber kan deze niet ontbreken. Dat was ook mijn gedachte toen ik besloot er een uit te kiezen. Maar ja, dan is er nog een dilemma van vette oogleden waar zelfs de creaseless shadow van Benefit op creaste... zou paintpot dan wel voor mij werken?

Ik had geen zin in neutrale huidskleurige paintpont en dus heb ik gekozen voor de meest prachtige kleur genaamd Rubenesque. Het is een mooie bronze kleur met koraal/gouden shimmer. Een perfecte zomerse kleur!

Al eerder op YouTube heb ik gehoord dat je paintpots beter over een oogschaduwbasis kunt gebruiken, vooral als je vettige oogleden hebt. Geen probleem, ik gebruik mijn primer toch wel dagelijks. Daar overheen breng ik een dun laagje paintpot. Het is van zichzelf al prima gepigmenteerd. Voor een neutrale look kun je het goed in plaats van een oogschaduw dragen.

Ik doe er vaak wel een andere kleur oogschaduw overheen, wat weer voor een mooi shimery effect zorgt. Tip van MAC MUA: breng oogschaduw gelijk aan, nog voordat painpot op je ooglid gedroogd is.

Voor deze look heb ik Rubenesque als basis gebruikt. Vooral in de zon geeft het een prachtig effect. Maar dan de houdbaarheid... Met Rubenesque blijft mijn oogschaduw werkelijk super lang zitten! Creaseless, that's right! Ik ben blij en ook wel opgelucht (het zou toch zonde zijn geweest). Een prachtig product dus! Je kunt het trouwens ook vast als gelliner gebruiken. Een multitasker waar je het heel lang mee gaat doen.

13 opmerkingen:

 1. Dat klinkt goed! Ben blij dat ie zo goed blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur! Ik heb ook een paint pot, maar dan in een lichte, natuurlijke kleur. Ik ben echt fan van dit product, omdat je oogschaduw tot in de late uurtjes niet gaat creasen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super mooi, ik heb het product zelf (nog?) niet in mijn stash.
  Ik vind de kleur en de ooglook echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er mooi uit :D ik heb ook een paintpot en vind het prima. de kleuren zijn dan beter zichtbaar ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt zo'n mooie kleur! Ik heb hem ook al een tijdje op mijn wishlist staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oohh dat ziet er mooi uit! Ik heb Rubenesque al vaak voorbij zien komen in reviews en op youtube dat ik ook wel nieuwsgierig ben geworden naar dit product!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er heel mooi uit! Ik heb ook een aantal paintpots en dankzij jouw post heb ik besloten ze eens terug 'uit de kast' te halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleur! Heb hem al vaak in men handen gehad. misschien word het toch maar eens rijd om deze te kopen

  BeantwoordenVerwijderen