dinsdag 7 juni 2011

MAC Trip Warm Eyes palette

Ik heb mezelf een keer voorgenomen dat ik de meest populaire oogschaduw kleuren van MAC in mijn bezit zou hebben. Tijdens de laatste shop-sessie zag ik een palette waar gelijk enkele bekende kleuren in zaten. Natuurlijk moest ik deze hebben!

MAC Trip paletjes worden verkocht op de luchthavens. Dit paletje genaamd Warm Eyes kwam vorig jaar in het voorjaar uit. Er zitten 6 kleuren in, waarvan 1 matte kleur en de rest bevat prachtige shimmer. Alle kleuren zijn uit de vaste collectie, behalve de gouden Bagatelle (D’Bohemia - 2005).

Eerste rij:
Shroom - zachte beige kleur met goude shimmer (Satin)
Bagatelle - neutrale beige kleur met gele frost, ik zou het ook meer zacht goud noemen (Frost)
Expensive Pink - roze met gouden duochrome effect (Veluxe Pearl)

Tweede rij:
Trax - paars met bronze shimmer (Velvet)
Embark - diepe donker-bruine kleur (Matte)
Humid - diep groen met fijne shimmer (Frost)

Ik ben echt verliefd op deze palette! Trax vind ik toch wel een van de mooiste kleuren. Ik ben ontzettend benieuwd hoe je deze op de oogleden gaat zien en of dat duo-effect de hele dag zou houden. Expensive Pink had ik iets meer roze verwacht. Maar nu lijkt hij wel heel erg op de oranje kleur uit mijn Inglot palette (een dupe?).

Alle kleuren zijn erg goed gepigmenteerd en prima bruikbaar. Jullie weten dat ik behalve deze palette ook een andere heb gekocht, waar ook Shroom in zat. Het gekke is... in dat ander paletje is pigmentatie van Shroom toch echt anders - veel zwakker. Raar, toch? Nou ja, misschien valt alles uiteindelijk wel mee. Ik heb in ieder geval kleuren die op mijn wishlist stonden en dat is erg fijn :)

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooi mooi mooi palette! Trax, humid en expensive pink vind ik werkelijk prachtig! Nu maar hopen dat ik deze zomer ga vliegen, dan moet deze zeker mee! Wat kost het palette?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hele mooie kleuren, gaaf palette! De pigmentatie is ook wederom weer super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die shimmer in de kleurtjes is erg mooi zeg, sowieso ook mooie kleuren! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige palette is dit! De kleuren zijn vrij bijzonder en tegelijkertijd zijn de kleuren erg draagbaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw heel erg mooi! Ik denk dat ik deze zomer op het vliegveld ook maar eens even rond ga kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wauw! Echt een mooie palette! Iedere kleur er in is zo mooi! Vooral Shroom en Expensive Pink, die wil ik ook nog een keer halen bij Mac!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Trax is ook mijn favoriete kleur van Mac, ik heb deze in een single doosje. Heerlijk om een mooie smokey mee te maken!

  BeantwoordenVerwijderen