zondag 26 juni 2011

My "comming to Enchantra" look

He wat, nepwimers? That's right! Ik gebruik ze eigenlijk nooit. Waarom.. tja... geen goede wimpers in da house en geen ervaren handen..? De laatste keer waren het van die hoekjes, toen ook de foto hier rechts werd gemaakt (toevallig ook mijn welbekende dag waarop ik voor de eerste keer naar Inglot ging!). Maar die kon ik dus niet vinden. De enige wimpers in me lade waren de cheap-ass wimpers van de Action. En ja, ik heb serieus de minst dramatische uitgekozen.

Mijn look begon met mijn t-shirt. Jaja, daar zat nog een idee achter! Het is roze.. en je ziet personage met een kroontje (fairy... naja, volgens sommige tekenfilms dan). En toen moest ik mijn look bedenken... zo gepiept, aangezien ik nog mijn nieuwste rood/roze pigment van MAC niet had uitgeprobeerd. Als basis heb ik lila holo-oogshaduw van Essence gebruikt en pigment bleef ook dit keer perfect plakken.

Witte binnenste ooghoek voor een frissere look. In de crease een warmere oranje-achtige kleur met onder de wenkbrauw dezelfde lichte highlighter-kleur als in de binnenste ooghoek. Langs de onderste rand een toevoeging van een beetje paars. Er zat zelfs een druppeltje glitters op, maar die kon je dus uiteindelijk nauwelijks zien. Al met al is dit toch wel een erg Barbie-achtige look geworden. Misschien zelfs iets te zoet, maar toch vind ik hem ook wel een beetje stoer. De rest van mijn make-up heb ik bewust heel rustig gehouden en misschien viel dat Barbie-effect daardoor toch wel mee. :)

20 opmerkingen:

 1. Erg mooie look! Ik hou wel van rozw oogschaduw. De wimpers zien er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Ik hou juist totaal niet van roze oogschaduw, maar bij deze look vind ik het erg mooi.
  En die wimpers, lovely! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal niet Barbie-like, mooi zelfs! Ik hou van jouw ooglooks, altijd even mooi uitgewerkt en knallend. Mag ik vragen welke wimperlijm je hebt gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Joyce: vraag me dit de volgende keer :P Ik had nog eentje die al helemaal opgedroogd was, heb ik een keer bij iemand gekregen. Maar daardoor raakte een helft halverwege de dag een beetje los. Ik heb nu wel nieuwe gekocht van Ardell, dus hoop dat die beter zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie look! Love it :D <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je look erg mooi! Het peachy kleurtje in je crease staat er super mooi bij en je wimpers... het enige dat ik kan zeggen is: WOW!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het echt schitterend! Roze staat je echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het inderdaad niet al te Barbie, wat ik bij de het zien van de eerste foto wel verwacht had eigenlijk. Jij staat met roze, da's pas super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw echt heel erg mooi!
  p.s. ik volg je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie look! Ik hou wel van roze, al kan het soms Barbie-achtig zijn. Die wimpers zijn echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wow, echt super mooi en origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mooie look, en die wimpers heb je ook mooi aangebracht

  BeantwoordenVerwijderen