zaterdag 4 juni 2011

My First... Wet ´n Wild

Soms heb je het opeens: ik wil iets van Wet 'n Wild! Vorige week zat ik verschrikkelijk te lemmen, ik moest het gewoon hebben, kon die paletjes niet meer rustig bekijken. Op Twitter is mij gelijk eBay geadviseerd. Maar ik ben geen eBay-fan.. even kijken en zoeken.. totdat mij iets anders aangeraden werd: nelly.com Een Nederlandse webshop die Wet 'n Wild verkoopt. Helaas zijn de prijzen een stuk hoger dan op eBay, maar ik had het ervoor over. Zo heb ik bijvoorbeeld voor dit paletje 9 euro betaald, terwijl het op eBay ongeveer 7 euro kost (+ verzendkosten). Ik zie het als een prima tussenoplossing tot ik een keer naar Londen ga :)

Ik heb gekozen voor coloricon paletje met de naam Greed. Combinatie van nude-donker vind ik altijd mooi, alle kleuren zijn prachtig en bruikbaar. Dit is zeker mijn nieuwe favoriet. De bovenste rij bevat shimmer kleurtjes, daaronder zijn alle matte kleuren. Natuurlijk ook prachtig om de kleuren met elkaar te combineren.

Ook heb een een losse coloricon oogschaduw gekocht in de kleur Envy. MAC Humid stond al een tijdje op mijn wishlist. Toen ik deze kleur zag, dacht ik: waarom niet? Het is een prachtige diepe donker-groene kleur, misschien niet zo donker als Humid, maar ik ben er nu al weg van.

Ook kon ik Mega Sparkle Confetti glitters niet weerstaan. Je hebt ze in verschillende kleuren. Die van mij heet Lilac Frosting.. huh, lila? Ik zie groen! De kleur is namelijk heel veelzijdig. De ene keer is het goud/groen, de andere keer wordt hij warmer. Om hem beter te kunnen laten zien, heb ik een kort fimpje gemaakt...

Met deze glitter moet je wel oppassen voor fallout... net als met elke glitter eigenlijk. Goede mixing medium of iets dergelijks gebruiken, zodat de glitter op zijn plaats blijft zitten. Voor deze look heb ik ook een neutrale basis met andere oogschaduw-kleuren gemaakt. De glitters trekken al genoeg aandacht :)

9 opmerkingen:

 1. Volgend jaar gaan we gewoon gezellig samen naar Imats! Begin alvast te sparen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Peggy: jaaaa :) Dat lijkt me nog steeds heel cool om te doen! Ik ga heel hard proberen te sparen ;) :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten! Ik vind Wet 'n Wild wel een fijn merk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat palette ziet er echt mooi uit, helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig palette, mooie neutrale kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie dingen allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooi palette! hou van zwarte glitter kleurtjes <3

  BeantwoordenVerwijderen