dinsdag 14 juni 2011

NOTD: Couture Grey

Onlangs lanceerde Maybelline een nieuwe nagellaklijn, Forever Strong Pro. Deze lijn bevat niet alleen nieuwe mooie kleuren, er zitten ook nog eens calcium, ijzer en silica in voor een langdurig resultaat. De nagellakjes uit deze lijn bevatten daarnaast een dun kwastje, de zogenaamde precision brush.

Om met het kwastje gelijk maar te beginnen... Ik snap wel waarom dit precision brush heet: het is smal, dun en helpt daardoor nauwkeuriger te lakken. Het idee daarachter is top, maar in de praktijk heb ik begrepen dat ik toch wel een fan van grotere kwastjes ben. Van die kwastjes waarmee je maar twee keer langs hoeft te gaan en dan is je hele nagel bedekt. Dit lakje is ook nog vrij dun/waterig van textuur. In combinatie met een dun borsteltje betekent het een ding: streperig effect. Ik moest hier in ieder geval even aan wennen. Rijker aanbrengen hielp zeker wel een beetje.

Ondanks dit feit vind ik de kleur (Couture Grey) geweldig! Ik ben niet zo snel weg van een donker kleurtje, maar deze is erg speciaal. Het is heel diep donker-grijs, ik zou zelfs bijna zeggen grijs-blauw. Het heeft een hele fijne zilveren/blauwe shimmer. Vooral in de zon is het echt een plaatje. Qua houdbaarheid - bij mij geen 7 dagen, maar voor een donkere kleur vind ik een paar dagen al een hele prestatie.

Deze review is speciaal geschreven voor de blog van Peggy.

8 opmerkingen:

 1. mooie kleur! die inglot nagellak van de recommendations ziet er ook gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm. niet helemaal mijn smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een bijzondere kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi en apart kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En wederom een goede review! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen