dinsdag 21 juni 2011

NOTD: Dandy Dahlia

Het merk Priti NYC zag ik al vaker op blogs voorbij komen. Deze nagellakjes maakten mij steeds nieuwsgierig en natuurlijk wilde ik er graag een in mijn bezit hebben.

Het woord Priti (niet te verwarren met pretty natuurlijk, maar fonetisch lijkt het op elkaar, toch?) heeft meerdere betekenissen in Sanskriet zoals "met liefde" en "aangename ervaring". Nagellakjes van dit merk zijn ook nog eens lekker "groen": bevatten geen gevaarlijke stoffen, "Cruelty Free and 100% Vegan". Alle nagellakjes zijn genoemd naar prachtige bloemen, zo ook deze kleur - Dandy Dahlia.

Het mag duidelijk wezen... felle oranje/koraal/roze kleurtjes zijn het voor mij helemaal deze zomer (over zomer gesproken.. check the date). Ook deze kleur kon ik natuurlijk niet weerstaan. Prachtig oranje! In fel licht knalt deze kleur op zijn mooist. Dat komt natuurlijk ook door de super mooie gouden shimmer die erin zit. Maar bij indirect licht is de kleur vrij zacht, maar het is zeker geen pastel-kleurtje. Pretty durf-kleur dus :)

Het enige wat mij een beetje tegenviel was de dekking. Maar ik ben heus niet te lui om er 3 lagen in plaats van 2 van te maken. Op deze manier is dit lakje op z'n mooist. De droogtijd is prima, zo ook de houdbaarheid.

Deze nagellakjes zijn er in twee soorten: de gewone en mini. Diegene die ik heb is mini... je zou het niet denken! De grote (12,6 ml) versie kost € 15,95, de mini (9 ml) kost € 10,95. Niet de meest goedkope lakjes, maar ze zijn wel bijzonder genoeg (de gedachte al... "groene" nagellak!). Priti NYC is te koop bij Zalando. Huh, de schoenen-winkel? That's right. De Beauty-afdeling van deze shop bevat aantrekkelijke merken zoals deze.

18 opmerkingen:

 1. Een mooi en zomers kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kleurtje!
  Ik vind de gouden shimmer die er in zit heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi kleurtje! De gouden shimmers maken 'm nog mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje! En goh, het is vandaag de eerste dag van zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal mee met de trends! Nu nog een paarse top of jasje en je bent helemaal mee met de colourblocking stijl! Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Peggy: helemaal colourblocking is te heftig voor mij :P maar een paars topje/jasje kan er wel bij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow, dat is best een nmooie lakje :)

  BeantwoordenVerwijderen