woensdag 8 juni 2011

NOTD: Dolce Vita

Tijdens het shoppen in Oberhausen zag ik deze vrolijke kleur van Isa Dora staan... hij schreeuwde zowat mijn naam. Ik weet niet wat ik de laatste tijd heb, maar bright pink lips en opvallende roze of oranje-achtige nagels vind ik echt steeds leuker worden. Ik kon hier dus niet omheen...

#617 Dolce Vita heeft ook al zo'n prachtige naam, het doet mij denken aan de zomer (het leven is prachtig... vooral zo op z'n Italiaans ;)) De kleur is knal-roze, maar heeft geen extreme blauwe ondertoon. Ik vind hem best draagbaar, zelfs voor op het werk. Het is geen ordinair kleurtje en bij bepaald licht lijkt hij een stuk zachter/neutraler.

Zoals ook op de verpakking staat: dit lakje heeft een lekker breed kwastje. Ik heb het ook al in mijn shoplog laten zien. De substantie is vrij dik, maar ook weer niet te. Het aanbrengen kan streperig gaan als je niet oppast. Voorzichtig nagellak over je nagels verdelen en dan gaat alles prima. Eén laag is zelfs al voldoende, de dekking is namelijk goed. Maar ik heb, zoals altijd, netjes twee laagjes aangebracht (ook om het resultaat egaler te krijgen). Voor 7-8 euro heb ik dit lakje bij de Duitse Douglas gescoord.

10 opmerkingen:

 1. wat een prachtige kleur zeg.
  heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow erg pretty, poppy kleurtje!! Als ik in de Douglas ben, zal ik het eens opzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die kleur is echt gaaf! Ben ook al een tijdje op zoek naar zo'n roze knalkleur. Hebben ze dit ook bij een Douglas in NL, nee toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt mijn kleurtje, love love

  BeantwoordenVerwijderen