vrijdag 17 juni 2011

NOTD: Sea Green

Groen? Yeah, right! Ik heb niet zo veel met groen en blauw op mijn nagels, maar toch zitten er zulke bijzondere tinten tussen dat ook ik het ga dragen. Zoals deze van L.A. Colors. Liefde op het eerste gezicht.

Weten jullie het nog: het was Chanel Jade waarmee de hele hype rondom blauw/groene nagellak begon. Al snel volgden de dupes, zoals die van Catrice en Gosh. Ik had er nooit zoveel mee, want ja.. groen en blauw - niet mijn kleuren. Totdat ik de prachtige gouden shimmer in dit lakje zag...

I'm a succer for shimmer... alsof we dat al niet wisten. Ook met dit lakje was het gelijk raak. Ik vind gouden shimmer ook perfect bij deze kleur passen. Zonder zou hij saai zijn, maar nu... alsof het altijd al zo hoorde. In de zon is het een groot feest. In de schaduw zie je nog steeds wel dat het geen simpele kleur is - heel bijzonder.

Deze nagellak heeft een prima dekking, droogt vrij snel en blijft goed zitten. En of dit een van mijn zomer-favorieten wordt! Deze beauty heeft ook nog eens iets van 1,50 euro gekost. Ik heb het in Duitsland bij Forever 18 winkel gekocht. Weer een reden om een keer richting de Oost-grens te gaan :)

17 opmerkingen:

 1. Wat een apart kleurtje zeg, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt precies wat ik dacht toen ik hier aan kwam! Groen? Maar daar houd ze toch niet van... :)

  maar hij is heel erg mooi! en hij staat je ook lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben blij dat ik een nagellak maatje fan gevonden heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtih apart kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat mooi!! Ik wist niet dat ze LA Colors bij Forever18 hadden! Zitten er wel een paar "in de buurt" hier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kleurtje voor de zomer. De gouden shimmer is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat cool! Die kleuren verschillen echt.. mooie shimmer ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waauww wat een mooi lakje! Waar zit er een forever 21 in Duitsland? :O Want ik kom op de een of andere manier niet op de website :(

  BeantwoordenVerwijderen