zondag 12 juni 2011

Pretty Highlighter: Manhattan

Er zijn van die producten waar je na de eerste swatch verliefd op wordt. Deze Highlighting Powder van Manhattan was er ook zo een...

Helaas worden producten van Manhattan niet bij mij in de buurt verkocht. Eerlijk gezegd miste ik het ook niet echt... tot ik laatst in Duitsland was. P2 ging helemaal aan mij voorbij, ik had alleen oog voor Manhattan. Waar komen al die gave producten vandaan en waarom heb ik het eerder niet gezien? Misschien zien ze er niet zo spectaculair uit en misschien was het gewoon een kwestie van swatchen.

Ik hou van highlighters die niet té roze zijn en ook zeker niet te bruin/oranje. Koraal-kleurige warme shimmer - dat is hem helemaal! Deze highlighter heeft het. Er zitten drie prachtige kleuren in die je makkelijk met elkaar kunt mixen voor het gewenste effect (als je het bijvoorbeeld bruiner/donkerder wilt). De textuur is erg zacht, waardoor blend-gehaalte super goed is. Kortom, het aanbrengen (met een kwast) gaat erg makkelijk.

Wat is het toch lastig om de shimmer van de highlighter goed op de foto te zetten! Links - bij indirect licht, rechts - lage zon. Ik vind het prachtig! Natuurlijk blijft Girl Meets Pearl mijn favoriet, maar het aanbrengen van deze highlighter gaat iets sneller en het effect is erg mooi... deze Manhattan highlighter behoort dus zeker tot mijn nieuwe zomer-favorieten.

De shimmer van deze highlighter geeft een warme gloed, ik hoop dat het goed genoeg overkomt op de foto's. Je zou deze highlighter ook op je ogen kunnen gebruiken. Eigenlijk heb ik het nog niet geprobeerd (ik heb genoeg oogschaduw-kleuren daarvoor), maar zo op de appeltjes van mijn wangen vind ik hem op z'n mooist. Natuurlijk blijft een poeder-vormige highlighter minder goed zitten dan eentje in de crème-vorm. Maar persoonlijk vind ik het niet zo erg: aan het eind van de dag zie je nog net genoeg shimmer voor een beetje gezonde glow. In de verpakking zit ook een klein sponsje, die jullie in de shoplog al eerder hebben kunnen zien. Dat is misschien wel handig voor als je deze highlighter in de tas wilt meenemen. Een kwast vind ik nog steeds veel fijner met het aanbrengen. Tot slot, de prijs. Producten van Manhattan zijn budget-producten. Voor deze highlighter heb ik volgens mij niet meer dan 5 euro betaald.

18 opmerkingen:

 1. Het ziet er mooi uit op de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel mooi! Ik moet ook maar eens iets van Manhattan kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op deze review heb ik zitten wachten! Ziet er prachtig uit :) Weet je toevallig of dit een LE product is of zit het gewoon in het vaste assortiment? De DM ligt gelukkig praktisch bij mij om de hoek, dus misschien dat ik deze dan ook ga halen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, die ga ik ook maar eens kopen! (oke, ik heb al wel een aantal highlighters, maar toch...)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat ziet er echt prachtig uit! Wauwie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ZO mooi. Ik mis manhattan ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Man Teng: volgens mij komt dit gewoon uit de vaste collectie. Het was ook volgens mij de enige highlighter daar, dus kan niet anders :) oooh jij hebt echt mazzel, ik wou dat ik er een hier om de hoek had! :P
  @IEDEREEN: thnx, girls, voor jullie comments :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooie highlighter! Geen idee of ze bij mij in de buurt Manhattan verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er prachtig uit! Een mooie glans, niet te overdreven maar toch net genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind m ook erg mooi, zeker zn geld waard!!! Volgende keer als ik het eens zie, ga ik ook wat swatchen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is echt een prachtige highlighter! Die kleur is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb hem ook en vind hem inderdaad erg fijn :D
  In sommige filialen van trekpleister wordt het merk nog verkocht, maar volgens mij worden de aantal filialen waar het verkocht wordt wel minder..

  BeantwoordenVerwijderen