maandag 6 juni 2011

Reminder: je creatieve look al beschreven?


Hebben jullie al meegedaan met Enchantra winactie? Jullie hebben nog tot en met morgen de tijd. Op woensdag 8 juni sluit deze winactie. Er zijn al veel creatieve inzendingen binnen gekomen, maar ik merk ook dat er mensen tussen zitten die mijn blog niet zo goed kennen. Er worden bijvoorbeeld ideeën geplaatst voor een look die ik recentelijk nog gemaakt had (jammer). Maar er zijn ook al meerdere creatieve ideeën binnengekomen, zelfs met plaatjes als voorbeelden. Ik zou zeggen - doe ook mee en verras mij met je creativiteit :) Nogmaals, ik zou het echt heel leuk vinden als ik weet dat de prijs (30 euro te besteden in de webshop van Enchantra!) door een vaste lezeres gewonnen wordt.... dus... grijp je kans ;)

Bron foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten