donderdag 2 juni 2011

Shoplog CentrO (Oberhausen)

Iedereen aan het genieten van de vrije dag? :) Vandaag laat ik alle spulletjes zien die ik van het weekend in Duitsland heb gescoord. Ik had opeens ontzettend veel zin om naar CentrO te gaan. Het is namelijk al een tijdje geleden dat ik er geweest ben. De laatste keer dat ik er was hadden ze nog geen Kiko en DM...

Benieuwd wat er in het zakje zat? Houd de site in de gaten! Maar voorlopig is er natuurlijk een andere super win-actie. Zijn jullie al een beetje creatief geweest om kans te maken op de tegoedbon van Enchantra? ;)

12 opmerkingen:

 1. Leuke spullen heb je gekocht:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh leuke spullen! Ik wil ook heel graag een keer naar CentrO, dan wil ik zeker naar Kiko en Forever 18! waarom hebben ze dat nou niet in NL :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie aankopen ^^ ik wil ook graag eens naar het CentrO, ben er nog nooit geweest terwijl ik redelijk in de buurt woon.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke spullen heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Kiko glitter eyeliner en baked oogschaduw zijn mijn favorieten uit het filmpje, gewoon prachig!Fijn gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die highlighting poeder ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke aankopen allemaal :D Veel plezier ermee ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie spulletjes! Ik woon aan de kust dus ik kan niet even kan winkelen in CentrO :( Een aantal jaar geleden was ik daar wel maar toen was ik niet into make-up dus het boeide me niet zoveel :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke aankoopjes zeg: krijg spontaan zin om ook naar oberhausen te gaan. Die highlighter van Manhattan ziet er echt prachtig uit! De kwast die je bij Kiko hebt gekocht lijkt trouwens superveel op de Complexion brush van ELF :)

  BeantwoordenVerwijderen