vrijdag 24 juni 2011

Shoplog Enchantra-dag

Al eerder hebben jullie kunnen zien hoe het afgelopen zondag gegaan is bij Enchantra/Auryn in de showroom. Naast gezelligheid was er natuurlijk genoeg moois om je heen. Make-up, nagellak, verzorging... alles wat een beauty-hartje kan beheren.

Op weg terug had ik getwitterd dat ik van de snoepjes aan het genieten was. Snoepjes of make-up? Beide, wij kregen namelijk een zakje snoep mee naar huis. Ik zeg het nog een keer: make-up en zoetigheid - wat wil je nog meer!? De snoepjes waren gelijk op... maar goed, mijn aankoopjes...

Ik heb mij best ingehouden. Zoals jullie in de video hebben kunnen zien, zijn er nieuwe verzorgingsproducten bijgekomen. Ik moest er natuurlijk iets van meenemen en daarom koos ik voor een moisturizing spray (Hawaiian Breeze) van Sweetly You. Ook heb ik nagelriemencrème van Poshé (van de bekende topcoat) en Ardele wimperlijm gekocht. En verder viel ik eigenlijk in herhaling met de vorige keer... Kennen jullie nog de Sun-Activated Topcoat? Ik zag ze weer liggen en heb nu eentje in glitterige beige kleur meegenomen. Ook heb ik nog een holo van China Glaze uitgekozen (TMI) en weer een Smacks van Coastal Scents (Pep Pink). Het zijn gewoon geweldige producten en daarom is het fijn als ik er meerderen kleuren van heb :) Oh ja, nog een pigment van Sugarpill! Ik moest kiezen tussen deze en een licht-roze met groene glitters. Na lang te hebben getwijfeld en na mening van Linda/Enchantra te hebben gevraagd, heb ik toch gekozen voor de prachtige Magentric. Tot slot, een merkloos crackle in de kleur #06 Lady en een kleine stipling-brush van Sigma.

11 opmerkingen:

 1. Haha, idd echt bijna weer hetzelfde als de vorige keer, China Glaze en blaze lakje, Supgarpill pigment, Coastal Scents gloss, Sigma kwast :) Mooie spulletjes weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt jezelf goed verwend in ieder geval. Even een vraagje over de blaze lak die je hebt gekocht. Is dit niet een echt nagellakje die van kleur verandert in het zonlicht ipv een topcoat, die je dus over een ander lakje heen zou moeten doen? ben benieuwd :-)
  liefs, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker leuke spulletjes die je gekocht hebt, ben benieuwd naar de Sugarpill pigment review!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WOW wat een leuke aankopen! En die snoepjes, omnomnom! ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die lakjes zien er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt leuke spulletjes gekocht, had meer verwacht maar je hebt je echt ingehouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Sylvia: ik zal hier nog een artikel over schrijven :) Dit lakjes kun je op beide manieren gebruiken, maar hij is niet super dekkend. Vandaar waarschijnlijk dat het ook een topcoat is.
  @Peggy: ja hé! Dat vond ik ook... was nog best trots op mezelf :P
  @IEDEREEN: thnx, ladies, voor jullie comments! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Flink geshopped! Leuke aankopen. Van Sweetly You zou ik ook weer eens wat willen bestellen..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een leuke nagellak, die moeten wij ook echt hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen