dinsdag 28 juni 2011

Snelle budget tip: Spa-gevoel bij Lidl

Cien is een merk dat bij de Lidl verkocht wordt. Nou wisten wij al dat Lidl vaak topproducten voor een fijn prijsje heeft. Maar laatst zag ik deze vrolijke nieuwe flesjes douchegel staan en ik moest ze natuurlijk ruiken....

Cien Wellness is een lijn van Cien die ik niet eerder heb gezien. Het zou kunnen dat het tijdelijk is, deze flesjes staat dan ook apart van andere verzorgingsproducten in de winkel. Ze worden in 3-4 verschillende geuren verkocht en ik heb er gelijk 2 meegenomen... ik kon gewoon niet kiezen. Secret (de blauwe) belooft de frisheid van de zee die je zintuigen wakker maakt. Deze geur zou vast ook voor mannen geschikt zijn, maar ik vond hem vooral stoer genoeg om hem zelf te gebruiken. Het is een bittere frisse geur met hier en daar zachte bloemennoten. Harmony (de paarse) is daarentegen lekker zoet en vrouwelijk. Het zou een oriƫntaalse geur moeten zijn die voor de rust van lichaam en geest zorgt. Als ik aan oriƫntaals denk dan denk ik aan een kruidige geur, maar deze is toch wel duidelijk zoet, kauwgom-zoet. Het maakt ook niet uit, vooral omdat deze geur (en die blauwe ook!) onweerstaanbaar is. Beide douchegels zijn zacht voor mijn huid en kosten volgens mij iets meer dan een euro.

13 opmerkingen:

 1. Deze ruiken inderdaad erg lekker! Ik koop vaker zulke producten bij Lidl om te testen en meestal zijn ze allemaal even fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed, eens even binnenspringen in de Lidl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die klinken erg goed.. binnenkort maar eens ff kijken bij Lidl!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik werk daar en je zou echt moeten komen als de thema stelling in dat thema is, de bodylotion en scrub's, maskertjes enzo zijn echt super allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinken erg fijn! :) Mamma eens lief aankijken om die in haar mandje te kieperen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm ben nieuwsgierug geworden...
  Moet nu ff langs de Lidl om ze uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh kijk eens aan haha, toch maar eens gaan kijken dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinken mij als hele fijne producten en voor maar 1 euro wil ik het zeker uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, die klinken best wel fijn, bedankt voor de tip! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super, en dat voor zo'n prijs! En ze drogen je huid niet uit?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze had ik ook nog niet zien liggen, ze lijken me erg fijn net als alle andere tijdelijke producten. De vaste producten zijn wat minder.

  BeantwoordenVerwijderen