woensdag 29 juni 2011

Summer Joy: WIN schelp-gloss

Let's celebrate summer! De komende tijd zal ik een drietal winacties houden. Eigenlijk had ik gepland om hier een grote winactie van te maken, maar ik ga het toch anders doen... met 2 leuke prijsjes tussendoor in aanloop van 1 grote prijs. En dat allemaal om de zomer te vieren!

Dit glosje van H&M kunnen jullie tot zondag 3 juli winnen. De regels zijn ook dit keer simpel:

 • Volg mij met Bloglovin/GFC/op andere wijze

 • Als je Bloglovin hebt, like dit artikel

 • Vertel mij hoe jouw ultieme zomer(vakantie) eruit ziet.


 • Ook weer hier mag je plaatjes gebruiken en je mag mij natuurlijk ook mailen. Deze actie is alleen voor de meiden uit Nederland (sorry!).

  22 opmerkingen:

  1. Hele leuke winactie, ik doe zeker mee! Ik volg je via GFC onder username 'jessicadamen' en ik volg je ook via bloglovin en heb dit artikel geliked! Mijn ultieme zomervakantie: Op vakantie naar een eiland zoals Hawaii, aan het zwembad knappe badmeesters en op het strand leuke jongens! Cocktailtje in je hand, op je handdoek liggen en zwemmen wanneer je het te warm krijgt. 's Avonds lekker uiteten in een lekker restaurant en daarna de discotheken opzoeken! En de volgende wakker worden en een duik nemen in het zwembad vlak aan je appartement of caravannetje!

   Liefs Jessica

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe actie & meteen geliked om BL!

   Mijn ideale zomer is... Lekker op een camping in Zuid-Engeland (lekker warm maar niet te) en gebieden als Lydford Gorge en Cheddar Gorge bezoeken. En gewoon lekker voor de tent zitten niks te doen ^_^ En... Klinkt misschien ouderwets... Maar in de zomervakantie vind ik het heerlijk om te borduren! :)

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind dit een hele leuke winactie, ik volg je al heel lang op Bloglovin en ga het artikel zo meteen like'n.

   Mijn ideale vakantie is in een warm land, met een blauwe zee. Niet overbevolkte stranden, maar gewoon gezellig druk. Met leuke mensen lekker winkelen, lekker eten, mooie foto's maken.

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk, ik doe mee en volg je op Bloglovin.

   Als ik aan zomervakantie denk denk ik meteen aan een lekker warm land met vriendinnen. Maar dit zou niet de perfecte vakantie voor mij zijn.
   Ik heb sinds kort een vriend, en we zijn helemaal gek op elkaar. Nu is het zo dat ik in totaal 4 weken weg ben deze vakantie, en hij niet mee kan omdat hij moet werken in de kassen van z'n vader. Ik ga hem natuurlijk ontzettend missen.

   Mijn perfecte vakantie zou dus zijn: Hij, ik en een zonsondergang op een wit strand met een blauwe zee. Het liefst in Dubai, want daar wil ik m'n hele leven al heen (ik weet niet waarom, maar ik ben gewoon geobsedeerd door dat land haha).

   Liefs!

   BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke actie, ik doe mee!

   Mijn ultieme zomervakantie is helemaal niet aan de studie te hoeven denken en niets moeten. Lekker weer en dan heerlijk genieten. Overdag leuke dingen doen met vrienden en dan 's avonds lekker lang buiten zitten en dan met een ontspannen gevoel naar bed gaan. Daarnaast hoort er natuurlijk ook een vakantie bij naar bijvoorbeeld frankrijk of portugal. Een goede mix van ontspannen en ook een beetje cultuur opsnuiven.

   BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke winactie! Ik doe gezellig mee, al is het maar omdat dit regenachtige weer mijn goede humeur verpest. Ik volg je met Bloglovin en heb je geliket.

   Mijn ideale vakantie bestaat uit een maand lang stedentrippen. Met een treinkaart door heel Europa, Azië en of Amerika reizen en de mooiste steden ontdekken. Dit lijkt me nog steeds een van de meest onvergetelijke, bijzondere reizen die je kunt maken.

   BeantwoordenVerwijderen
  7. leuk! ik doe mee :D
   ik volg via GFC en bloglovin en heb het artikel geliked!

   mijn ultieme zomervakantie is als volgt; lekker warm tropisch weer (wat we gisteren zelf hier in vlissingen hadden) lekker in bikini op een mooi strand hangen met een perfecte cocktail :D hemels!

   BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik volg je via GFC! Wat een leuke gloss zeg!

   Mijn ideale vakantie is in Italie. Eigenlijk ga ik daar bijna elk jaar heen. Dus ik heb mijn ideale vakantie vaak gehad! De heeeeerlijke pizza's en het Gardameer, echt geweldig :)

   BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik kom net terug uit istanbul, waar ik samen met mijn ouders en zus ben geweest om hun 25 jarige huwelijk te vieren! was erg leuk, en lekker de tourist uitgehangen!
   Daarnaast ga ik op 1 augustus in mijn eentje vliegen naar een vriendin in Lacanau, dat is in zuid-frankrijk.. en hier ben ik best wel een beetje nerveus voor.. helemaal alleen!
   maar dat komt vast goed!
   Dit is gewoon heerlijk!

   en ik Februari ga ik voor een half jaar naar Curacao... heel naar allemaal!
   haha, wat is jou utlieme vakantie dan?

   En ik volg je via bloglovin en heb je berichtje geliked!
   en doe dus graag mee aan je winactie!:)

   Liefs, Deborah
   (deboraap@live.nl)

   BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik volg je en like dit artikel op Bloglovin'.
   Mijn ultieme zomervakantie? Zo veel mogelijk festivals meepikken en daartussen in nog op vakantie!

   BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik wil met het vliegtuig samen met mijn beste vriendin naar Hawai. Daar wil ik heel veel geld hebben en heel veel bikini's. Ik wil daar leren surfen en duiken. Ook lekker uitgaan en heerlijk lang uitslapen. Nieuwe vriendin ontmoeten, en lekker eten.

   ik heb je bericht gelikt en volg je via bloglovin. Ik wil graag meedoen met de winactie!

   XSara.
   ssaartje@live.nl

   BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik hou niet van lipgloss, dus ik sla deze over ;)

   BeantwoordenVerwijderen
  13. leuke winactie, maar ik doe niet mee

   BeantwoordenVerwijderen
  14. Super leuk dat je een winactie organiseert: Of course volg ik jou al, en like ik dit artikel.
   Mijn perfecte zomer: Heerlijk naar Australie lekker op het strand liggen insmeren met zonnebrand, een heerlijke cocosachtige cocktail en natuurlijk de H&M schel lipgloss op mijn lippen :)

   xx Rachel
   funandbeauty.blogspot.com

   BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik heb onwijs veel lipglosjes, dus ik sla deze winactie over. Ik vind het een leuke winactie. Succes dames!

   BeantwoordenVerwijderen
  16. Karen Groeneveld29-06-11 20:53

   ik volg je al en heb je geliked ;D
   mijn droomvakantie
   gezellig met mijn vriendinnen op een mooi stukje eiland lekker zwemmen en natuurlijk beauty!! lekker make-up proberen bij elkaar en relaxen. gewoon gezellig daar hou ik van <3
   xx

   BeantwoordenVerwijderen
  17. Hey, ik ga niet meedoen maar wil wel mijn ultieme vakantiedroom vertellen:
   Met mijn buitenlandse vrienden (jij mag ook mee!) naar een leuk concert in het buitenland op mijn kosten!

   BeantwoordenVerwijderen
  18. Heey, Ik vind schelpen heel erg mooi! en zeker als accessoires dus doe ik graag mee! ik volg je op bloglovin en heb geliked! mijn vakantie:
   in een warm resort verblijven met mijn ouders, zusje en mijn BFF's. een zwembad en bubbelbad voor ons. ook een (sexy) boy die onze cocktails komt serveren! natuurlijk in de buurt van een grote hippe stad om daar te gaan shoppen! ook culinaire restaurantjes met allemaal vreemde gerechten! aan het strand zijn er allemaal terrasjes en 's avonds een coole beach party! ik denk dat dat wel in mijn vakantie thuishoort! : D
   nog heel veel succes met uitzoeken!
   liefs, Romy

   BeantwoordenVerwijderen
  19. ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked (:
   mijn perfecte zomervaantie is eens goed op vakantie gaan met familie en vrienden, naar de zee gaan om te bruinen, héél véél shoppen (: ,fun hebben met vrienden, veel films kijken en boeken lezen XD zeker ook lang uitslapen, en (hopelijk) genieten van het goede weer..

   Ik heb er echt zin in!!!

   BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoihoii!
   Ik volg je op Bloglovin' en heb het artikel ge-liked!
   Mijn ideale zomervakantie ziet er als volgt uit: Lekker luieren aan het strand, dan de zee in, en vervolgens bakken op het strand :D Natuurlijk ook UITSLAPEN!! En superleuke dingen doen met mijn vriendinnen zoals leuke make-up sleepovers enzo :D
   En het allerbelangrijkste: SCHOOL VERGETEN!

   xxx

   BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik doe mee (: volg je op bloglovin en heb dit bericht geliket. Mijn ideale vakantie bestaat uit zon en leuke dingen doen!

   BeantwoordenVerwijderen
  22. Hooooooooooi!

   Ik doe ook mee :) en ik volg je op bloglovin en heb geliked.
   Mijn ultieme zomer? Waar ik ben, hoe warm het is en wat er te doen is maakt me niks uit, als ik maar met mijn vrienden ben. Daar heb ik nou echt zin in, want door school heb ik niet veel tijd om met ze af te spreken! De zomervakantie is daar echt perfect voor. Dus, met vrienden wil ik deze zomer veel tijd gaan doorbrengen!

   xoxo

   BeantwoordenVerwijderen