maandag 27 juni 2011

Tag: your mobile phone(s)

Deze tag zag ik al een tijdje door blogger-land rondzweven en ja hoor, ook ik heb hem gekregen (van lieve Natascha, dat dan wel!). Het is de bedoeling dat je 5 vragen over je telefoon (+pics) beantwoord en 5 anderen weer tagged. Nou, daar gaan we dan...

1. Welke mobiele telefoon heb je?
Ik heb er twee. Nokia N97 (privé) en Blackberry Curve 8520 (voor mijn werk).

2. Hoe lang heb je deze al?
Mijn Nokia heb ik al een jaar of twee en mijn BB al ongeveer 1,5 jaar.

3. Welke zou je graag willen hebben?
Ik zit serieus aan een iPhone te denken. Ik had er eerst niets mee, maar begin het wel steeds leuker te vinden. Ook vooral omdat je Tweetdeck daarvoor kunt downloaden (veel makkelijker). In principe ben ik een ontzettende fan van BB geworden, alleen die nieuwste vind ik niks. Mijn huidige Nokia heeft dan wel weer een voordeel van een grote Qwerty-toetsenbord en dat zou ik bijna niet willen missen. Ook de camera daarop is prima en maakt goede foto's en filmpjes. Dus voorlopig ben ik wel tevreden, maar over een paar jaar... ;)

4. Kun jij makkelijk zonder je telefoon?
Nee, absoluut niet. Het hebben van twee telefoons heeft wel z'n voordelen. Als ik er 1 per ongeluk thuis vergeet, dan heb ik de tweede altijd nog mee. Beide hebben Internet-verbinding, dus dat is ook weer makkelijk. Ik vind het wel fijner om ze beide altijd mee te hebben (geeft rust). Op mijn Nokia kan ik makkelijker Twitteren (is toch wel privé) en ik ben daar ook voor me blog op bereikbaar. Voor mijn werk moet ik wel altijd me BB meehebben, anders ben ik echt niet bereikbaar en kan ik niet bij mijn agenda. Maar in het weekend kan ik mijn BB makkelijk thuis laten. ;)

5. Welke kleur is je telefoon?
Beide zijn zwart, niet zo heel spannen dus :)

Ik heb geen idee wie deze tag al gehad heeft, maar bij deze tag ik toch de volgende bloggers: Peggy, Kashmira, Marijke, Joan en Evelien.

13 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien welke telefoons jij gebruikt. Zelf heb ik ook twee: een Blackberry en een iPhone. Altijd handig als je er perongeluk een vergeet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OEH leuk je hebt m nu al gedaan. Tof om te lezen :) Tweetdeck heb je ook voor android (like i haz) dus je hoeft niet perse voor een iphone te gaan hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie telefoon heb je! En wat leuk om te lezen. Ik heb de tag een tijdje terug al gemaakt, maar toch bedankt voor het taggen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie telefoons, mijn broer heeft geloof ik die Nokia. Ben altijd bang dat hij kapot valt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke phone's heb je! En dankje voor het taggen, ik ga er mee aan de slag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik houd eigenlijk ook van een simpele telefoon. Met een extraatje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf zeg dat je er twee hebt :) Ik wil zo graag en Blackberry!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om deze tag ook bij jou te zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuuk! ik heb de nokia N97 Mini :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik ben zo verslaafd aan mn BB pingen enz

  BeantwoordenVerwijderen