zaterdag 18 juni 2011

Tutorial: Bold Bright Purples


Soms heb je dat... zin in extra felle kleuren. Lekker uitpakken met make-up en glinster-effecten... alleen dan moet het weer ook een beetje meezitten. Maar helaas #hebikweer. Toch hoop ik dat de boel een beetje goed overkomt. Enjoy!

Voor de rest heb ik mijn look lekker neutraal gehouden. Met zulke ogen kan het ook bijna niet anders. Ik had die dag zelfs geen blush gebruikt.... maar misschien was dat ook een beetje uit luiheid (het blijft toch een weekend-look).

Het effect van een holo basis vind ik toch wel erg mooi. Dit ga ik zeker vaker doen. En MAC Bounce blijft een apart product. Hier zal nog een review van komen. Leuk hoor, al die aparte producten, helemaal mijn ding. Ben benieuwd wat jullie hiervan (en van de look) vinden :)

15 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een mooie look! Lekkere felle kleurtjes, staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woha, wat een felle kleuren. Iets te heftig voor mij, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw heel mooi om te zien, maar zou het zelf niet dragen. :P Ziet er een beetje sprookjesachtig uit (in positieve zin)! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OMG die look is echt geniaal voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg mooi! maar ik hou het liever bij neutrale kleurtjes hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave look zeg! Zoeits heb ik laats ook gemaakt maar dat wat minder fel zegmaar. Maar ik vind die van jouw echt heel mooi geworden! Leuke video ook weer! Idd jammer van die regen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooooh wow, dit heb je echt prachtig gedaan! Weer zo'n hele gave combinatie..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Helemaal in de color blocking trend! Geweldig! Zelf zou ik het niet durven maar jij kan alles aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super toffe look! Je hebt de kleuren echt prachtig laten overkomen in elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen