woensdag 1 juni 2011

Win Enchantra tegoedbon

30 euro helemaal vrij te besteden in de shop van Enchantra! Hoe cool zou dit zijn? Guess what? Ik mag het aan een van jullie weggeven! Vandaag is namelijk Linda, de eigenaresse van Enchantra, jarig. En dit viert ze groots!

Naast de prijs die ik mag wegen, is er ook een groot feest op 19 juni. Op deze dag is iedereen namelijk gezellig uitgenodigd naar de showroom van AURYN Beauty Group (waar Enchantra een onderdeel van is) in Kapelle (Zeeland). Iedereen die met OV komt, wordt daar ook op een bepaald tijdstip opgehaald. Houd de blog van Linda in de gaten voor details. Even in het kort wat je daar allemaal kunt verwachten: cupcakes, BBQ, visagie adviezen van echte MUA's en 15% korting op het gehele assortiment... want ja, er is genoeg beauty voor de echte make-up addicts (check ook mijn filmpje van de vorige keer).

Maar dan de winactie! Ik heb eerst een hele uitdaging voor jullie bedacht, omdat het mij hartstikke leuk leek. Maar aangezien dit mijn echte eerste winactie is, heb ik besloten om de uitdaging zo simpel mogelijk te houden (dat andere onthoud ik voor de volgende keer).

WAT MOET JE DOEN:
 • Volg mij met Bloglovin/GFC (wat anders mag ook - ben benieuwd wat!)
 • Als je Bloglovin hebt - like dit artikel
 • Beschrijf een idee voor een look/EOTD. Het mogen kleuren, plaatjes of een andere vorm van omschrijving zijn. Het hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, als het maar uitdagend genoeg is en bij mij past. Een beetje creativiteit wordt natuurlijk gewaardeerd ;)
 • Tot slot ben ik ook heel nieuwsgierig naar je Enchantra-wenslijstje :) Noem een product (of 2,3) waar je zeker naar gaat kijken als je deze tegoedbon wint.


 • Kortom, niet zo moeilijk, toch? Uiteraard kan er maar 1 de winnaar zijn. Ik hoop van harte dat het een vaste lezeres wordt die dit echt heel graag wilt. Dussss... laat mij verrassen :) Oh ja, mailen mag ook: hier aan de rechte kant vind je het adres.
  Good luck!

  Alleen de verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Mocht je hier moeite mee hebben - let me know! Dan verzinnen wij daar een oplossing voor. Deze winactie duurt precies een week - tot 8 juni aanstaande.

  18 opmerkingen:

  1. Ik doe hier niet mee, omdat ik het niet eerlijk vind om bij elke winactie van Enchantra mee te doen. Ik wens de andere dames heel veel succes!

   BeantwoordenVerwijderen
  2. I'm in!

   Ik volg je al een tijdje trouw via Bloglovin, heb dit artikel dus ook even voor je geliked daar :D

   Een idee voor een EOTD is met licht roze. Vaak moet je hier mee oppassen in een ooglook. (Iig bij mij lijken als snel mijn ogen ontstoken..) En lijkt me leuk als je hier een mooie look mee zou maken omdat ik gek op roze ben! Hier een linkje ter inspiratie; http://data.whicdn.com/images/688453/o9zpxWTKFqyibz5o5MpHz3XXo1_500_large.jpg?1252004789

   Ik zou al helemaal weten wat ik zou aanschaffen namelijk een nagellakrekje! Mijn moeder wil niet dat ik zo'n ding koop omdat ze het rommelig vind maar als ik het krijg kan ze natuurlijk niet weigeren! Het lijkt me echt zo tof!
   Nu ga ik heel hard duimen ;)

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik doe zeker mee!
   wat een winactie!
   ik volg je als op Bloglovin' en heb je bericht geliked:) daarnaast volg ik je op GFC!:)

   Verder zou ik de blush Rose Gold bestellen, lijkt me echt ZO mooi!
   EN ik weet dat hij ook op jou wishlist stond, maar jij hem al heb kunnen bemachtigen! haha. nu ik nog!

   Als EOTD zou ik een bruine smokey look erg mooi vinden.. ik weet dat het niet heel orgineel is, maar ik vind dit persoonlijk de mooiste oog look die iemand kan maken.
   daarnaast zou ik het ook mooi vinden als op het bewegend ooglid een beetje een shimmer zit, zo'n NYX pigment.. die zijn zó mooi!

   En nu maar hopen dat ik het word!
   dan ga ik Enchantra leeg shoppen!

   Ga jij ook op de 19e?

   Liefs, Deborah
   (deboraap@live.nl)

   BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een leuke winactie!
   ik volg je op bloglovin en heb geliked :)
   mijn lijstje... phieww moeilijk! ik denk zeker wel kwasten ik weet niet precies wat voor maar ik wil graag mooie goeie kwasten! en dan.. NYX lipsticks! en als laatste, china glaze nagellakjes!
   dan een ooglook, ik vind het wel een mooie uitdaging om een soort van regenboog te maken op je ogen! met veeeel shimmer!!
   haha :) en trouwens wat is de showroom dicht bij mij zeg! ik woon in goes.. dan ik een half uurtje er vandaan! x aniek (aniekbuijsrogge@zeelandnet.nl)

   BeantwoordenVerwijderen
  5. GEFELICITEERD LINDA!
   ik heb geliked op bloglovin,
   ik zou het leuk vinden om eens een look te zien met kleuren waarvan je normaal zegt WOW die passen echt niet bij elkaar, maar waar het dan op je ogen het er erg mooi uit kan zien. zoals oranje en blauw ofzo

   van enchantra wil ik HEEL graag hebben:
   - konad nailart stempelset
   - sigma brushes (een klein setje)
   - en een sleek pallette het liefst storm

   BeantwoordenVerwijderen
  6. Woei, ik wil ook graag meedoen (I know, ik reageer nooit, maar ik lees wel trouw je blog!). Ik volg je via Bloglovin en heb dit bericht geliked. Wat ik graag zou willen zien is een smokey eye met bruin en een felle kleur. Ik wil dit zelf graag een keer maken, maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen... Wat ik van Enchantra echt aan het lemmen ben zijn de Pout Polishes en palettes van Sleek. Als ik win, ga ik die dus zeker bestellen. En natuurlijk een aantal lakjes van Golden Rose, want daar heb ik al zoveel over gehoord!

   BeantwoordenVerwijderen
  7. Oe, leuk zeg! :D Ik doe mee, ik heb je bericht geliked en volgde je al via bloglovin ^^;

   uuhm, ik zou graag iets proberen met roze en zwart en grijze een smokey ofzo :). En verder zou ik dan iets leuks willen doen met mijn nagels!
   Ik zou daarom graag golden rose willen hebben of een gewoon een leuke kleurtje om een leuk nail art te maken ^^

   BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke winactie zeg, ik zou ook heel graag mee doen!

   Ik zou voor een lekkere "over the top" EOTD gaan, zwart met een lekker felle paarse kleur. De zwarte kleur over heel m'n ooglid en de paarse kleur in m'n crease en onder m'n ooglid. Een erg opvallende look die niet erg makkelijk te dragen is voor overdag, maar ik denk dat deze verder wel heel gaaf zou zijn. Hier zouden dan ook lange nepwimpers bijpassen.

   Ik volg je via bloglovin en zal het artikel ook even liken. :) Als ik zou winnen zou ik gaan voor een Sigma kwast, het Sleek Bohemian palette en een glitterlakje van China Glaze. :)

   BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd Linda, wat heb je er een feestje van gemaakt! Ik doe graag mee, want ik wil ontzettend graag een mooie kwastenset, dus dat is zeker iets waar ik naar ga kijken.
   Wat mij een leuke EOTD/challenge lijkt is looks te maken gebaseerd op foto's van het weer: een wolkeloze lucht, een dichte lucht, dreigende donderwolken, bliksem, avondzon, etc omdat er als je goed kijkt vaak zulke mooie kleuren te vinden zijn in de wolken. Of in de zee, dat zou ook mooi zijn: looks gebaseerd op het bos, de heide, het strand, de bergen, een rivier. Gewoon omdat je dan even met een ander oog kan kijken naar de mooie kleuren die er elke dag om ons heen zijn.

   BeantwoordenVerwijderen
  10. Hee allemaal!
   Dat wordt echt een knallend feestje denk ik :D
   Maar goed, ik volg je op bloglovin' en ik heb het bericht ge-liked :D
   Mijn idee voor een EOTD is: een lekker zomerse ooglook maken met geel, rood, oranje (roze) een beetje gewaagd dus! Maar dan voeg je nog speciale oog strasssteentjes toe! Dat lijkt me er zo geweldig uit zien :D (ohjaa, en natuurlijk nepwimpers!!)
   Als ik win, dan is het eerste waar ik naar kijk de image plates van Konad stamping nail art, en dan bedoel ik M55 en M22, die vind ik zóó cute!
   Maar de Konad Gold Set vind ik helemaal fantastisch!
   xxxxx

   BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat leuk dat je die ook mag verloten! Ik doe al mee bij een ander blog dus ik geef de kans aan een ander!

   Oh en: Gefeliciteerd Linda! :)

   BeantwoordenVerwijderen
  12. Heey,
   mijn idee voor een look: een zonsondergang geinspireerde ooglook. een kleur verloop. witgoud, (zacht)geel, oranje, koraalrood, rood.
   het begint met de witgoud tegen de wimperrand aan en eindigt met de rood in de crease. daar kan trouwens ook wel een beetje met een kastanje roodbruin overheen gaan, zodat je er niet bij loopt als een clown! een koraalrode blush (lichtjes!) en op de lippen en getinte lipbalm in een peach kleur.
   dat lijkt me erg mooi!
   wat mijn verlanglijstje is voor als ik zou winnen: -crackle polish nr 32 (6,95)
   -golden rose scale 07, 12, 15. (3x 2,50)
   -NYX round lipstick strawberry milk en eros (2x 3,49)
   -NYX jumbo eye pencil milk (3,99)
   -NYX pearl mania yellow gold en mocha (2x 2,49)
   dit komt het dichtste bij 30,-. hij is eigenlijk nog veel langer! liefs, Romy

   BeantwoordenVerwijderen
  13. hai,,
   ik volg je via bloglovin (L)
   heb het bericht geliked

   mijn lookidee: een blauwe ooglook. in de ooghoek begin je met wit/zilver, dan licht blauw en steeds iets donkerder. uiteindelijk een mooie zilveren eyeliner en mascara.

   verder zag ik op de site een super leuk spiegeltje van les tai tai en ik zou ook graag iets van konad kopen want ik ben echt nailart verslaafd!

   liefs,
   karen

   BeantwoordenVerwijderen
  14. oja en mijn e-mailadres ;)
   karen.groeneveld@live.nl

   BeantwoordenVerwijderen
  15. Helaas drukte ik te vroeg weg, en is mijn reactie dus weg. Dan maar opnieuw.

   Met dit heerlijke weertje ga ik gebruik maken van Sugarpill, een geweldige pigmentatie. Het wordt een kleurenboel en ook niet heel draagbaar, maar met Sugarpill moet je je gewoon lekker uitleven ;-)

   Bewegend ooglid: Loose Eyeshadow (L.E.) in Darling (turquoise)
   Crease: L.E. in Magpie (donker turquoise) en extra aanzetten met Pressed Eyeshadow (P.E.) in Bulletproof (zwart)
   Binnenste ooglid: L.E. in Absinthe (lime groen)
   Wenkbrauwbot: heel lichtjes aanbrengen met P.E. in Tako (wit)

   Afsluiten met een mooie winged eyeliner en ofcourse Falsh Lashes in Dewdrop Kisses.

   Als ik deze winactie zou winnen, zou ik natuurlijk wat van Sugarpill kopen. Maar ook een mooi lakje van Essie, flakies en een Sleek palette in Storm.

   Email adres: puckchristine@live.nl

   BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk dat je ook mee doet met Echantra's giveaway! Ik volg je sinds kort via bloglovin en heb dit artikel geliked.
   Een idee voor een EOTD is de luipaard print look die Beyoncé hier heeft: http://www.afrobella.com/2007/04/10/worth-a-click-8/
   Dit kun je natuurlijk ook doen met een zebra-print of tijger-print. En als je daar op voor borduurt, kun je zo een hele reeks animal-inspired looks bedenken. :)

   Bovenaan mijn Enchantra wishlist staan Konad lakjes en de jumbo eye pencils van NYX - but who am I kidding? Ik zou zo de hele webshop leeg kunnen kopen!

   E-mail: remusxlupin@hotmail.com

   BeantwoordenVerwijderen
  17. dag 'mup-meisje' ik wist niet dat jij ook meedoet ik breng te weinig tijd door achter me lappie!!

   ik wil je uitdagen een look te halen uit mijn heerlijk vaaaage omschrijving want het lukt me zelf niet eens..

   een lekker girly glitzy look tikkeltje sexy jaa heel duidelijk met mooie glitters maar toch goed draagbaar, liever geen wing want moet het wel na kunnen maken en mijn lijnen zijn net bandensporen!

   hoe ik je volg? zowiezo lees ik stiekem vaak je blog maar een drukke lurker ben ik dus reacties zijn er weinig (sorry!) ook heb ik je op twit en vraag ik stiekem aan een insider hoe het met je is :P

   pff en mijn wishlist??

   zowiezo nieuwe jumbo pencil die witte :P en dan wil ik er nog 2 zo een zwarte en parelachtig.. Verder ook een nyx lipstick een palette van sleek!! Echt laatste tijd krijgen die steeds hoger hebben gehalte.. en dan nog een mooi lakje van essie lakjes kan ik nooit genoeg hebben (A)

   of toch de disney couture.. zo veel wensen en zo een lege portomonee hahaha!

   mijn e-mail krijg ik er niet in dus dan maar zo:
   xx_misskaatje_xx@hotmail.com

   BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik doe mee!
   Ik volg je op bloglovin en heb het bericht geliked.

   Wat ik sowieso zou kopen is het 88 metal mania palette, dat zijn echt mijn kleurtjes!
   Ook zou ik wat golden rose flakies kopen, die zijn echt prachtig.
   En ik wil ook graag een Nyx Jumbo Eyepencil in Cottage Cheese.

   Ik zou een groene smokey eye maken. Ik heb namelijk groene ogen en dat vind ik mooi erbij staan.
   Als eerste pak ik een Nyx Jumbo Eyepencil in Black Bean.
   Die breng ik aan in de buitenste V, want die wil ik donker hebben en de binnenkant lichter.
   Dat zou ik met mijn vinger uitblenden, zodat het niet zo'n ''harde'' lijn is.
   Daarna pak ik een zwarte oogschaduw, en breng een lijntje aan onder mijn oog.
   Dit is de basis voor mijn look.
   Dan pak ik het 88 Metal Mania palette, en pak ik een mosgroene kleur. Die breng ik aan op 2/3 van mijn ooglid. Dezelfde kleur breng ik ook aan in de arcadeboog. Daarna pak ik een olijfkleurtje en breng die ook aan in de arcadeboog. Een gouden kleurtje breng ik aan in de binnenste ooghoek. Daarna pak ik een zwarte oogschaduw en breng die aan in de buitenste V, en een beetje in de arcadeboog. Daarna breng ik eyeliner en mascara aan en de look is af!

   BeantwoordenVerwijderen