donderdag 9 juni 2011

The winner of Enchantra coupon is....

Het was me een winactie! Toen het artikel vorige week online ging en ik een uur (of twee) later nog geen reactie daarop had, begon ik lichtelijk in paniek te raken. Straks doet niemand mee! Maar gelukkig viel het mee! :) Jullie hebben allemaal super leuke reacties achtergelaten, zowel in de comments als op de mail. Ik wil daarom ook iedereen bedanken voor alle mooie ideƫen! Omschrijvingen, verhalen erachter, foto's... you, girls, rock!

Met Linda van Enchantra herself heb ik de inzendingen bekeken. Naast simpele looks en looks die ik recentelijk nog gemaakt heb, sprongen er een paar echt uit. Uiteindelijk heb ik een winnaar gekozen...

Silke, van harte gefeliciteerd! Silke mailde deze twee foto's ter inspiratie en het eerste wat in me opkwam was: "It's totaly me!" Geweldige looks.
"Hoi! Ik volg je met blogger & bloglovin', vraag me niet waarom allebei ;-) en heb het geliked op bloglovin' Een idee voor een look? Hmm...
Zoiets misschien? Is lekker fel! Of om het wat minder fel te doen :-) vind ik dit superleuk met die bolletjes! :-)

Ik hoop dat je hier iets aan hebt!

Voor mijn enchantra wishlist... Ik wil al lang een z-pallete, of sugarpill oogschaduws :-)
Of die bon zou een fijne hap wegnemen uit de prijs van de sigma brushes, make me cool kit. Die is zo mooi :-)

Mvg,
Silke
"

Hele mooie wishlist, ook weer zo mijn ding :) Gefeliciteerd! De kortingscode komt zo spoedig mogelijk naar je toe. Have fun!

Niet gewonnen - niet getreurd. Zoals jullie misschien weten komt er binnenkort weer een winactie aan.

11 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Silke en koop er iets leuks van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd Silke! Ik heb de andere inzendingen uiteraard niet gezien, maar je look is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh, leeeeeeeuk!
  Haha ben een dansje aan het doen in de living nu ;-)

  BeantwoordenVerwijderen