vrijdag 15 juli 2011

Coastal Scents Delightful Palette

Vorige week liet ik jullie Radiant Palette van Coastal Scents zien. Het lichtere zusje ervan heet Delightful Palette en is wel gewoon verkrijgbaar via Enchantra.

Ik weet dat er genoeg ladies zijn die niet zo van felle kleuren houden. Voor jullie zal dit paletje ideaal zijn. Ook perfect als je met kleuren wilt experimenteren, maar bang bent dat felle kleuren je niet zullen staan. Deze kleuren zijn allemaal vrij neutraal maar met een twist. Licht blauw en baby pink is toch wel iets anders dan simpel bruin, niet waar? ;)

Bij normaal indirect licht

Bij zonlicht.. ook dit keer wilde shimmer zich niet op de foto zetten. Ik hoop dat het nog steeds te zien is (dat in de felle paarse kleur koele blauw-achtige shimmer zit bijvoorbeeld)

Ook ik, liefhebber van fel, hou van rustigere kleuren in mijn look. Sterker nog, af en toe moet dit gewoon in verband met mijn werk. Deze palette is dus perfect hiervoor. Mooie zachte basistinten die makkelijk met andere kleuren te combineren zijn.

M01, ME21, S31, M26

M11, S19, S02, M12

ME08, S01, S09, ME11

Het viel mij op dat in deze palette minder matte kleuren zitten dan in Radiant. Maar eigenlijk scheelt het niet veel. Al deze kleuren zijn best neutraal en kunnen makkelijk worden opgebouwd. Pastel-tinten, zo lief! Voor 12 kleurtjes betaal je ongever 17 euro en dat is natuurlijk pretty budget... Om maar niet te spreken over de grote spiegel aan de binnenkant, goede kunststof kwaliteit van palette zelf en het idee van een bouwpakketje (oogschaduws kun je plaatsen helemaal naar je eigen wens of anders volgens de "officiƫle" volgorde zoals ik het ook heb gedaan).

Tot slot nog een kleine vergelijking. Links - Radiant, rechts - Delightful. Delightful is dus duidelijk de lichtere versie van Radiant :) Ze lijken best veel op elkaar en toch zijn het verschillende kleuren waar je ontelbaar veel looks mee kunt maken... jullie weten dus wat mijn vaak gebruikte palettes nu zijn geworden :)

11 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit, maar ik ben zelf toch altijd meer van de bruin/zwart/grijs tinten... Vind het altijd lastig om een mooie draagbare look te maken met felle kleurtjes. Ach oefening baart kunst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het linkse mooier, krachtiger, het rechtse is mij iets te 'pastel' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Best een verschil tussen de twee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze allebei erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er echt goed uit, ik vind zulke kleuren opzich wel super leuk in combinatie met bruin/grijs tinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zijn mooie kleuren, maar lijkt niet zo gepigmenteerd of het moet aan het licht liggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een mooi palette, hoewel ik de swatches er persoonlijk niet zo goed uit vind zien maar dat komt misschien door de lichte kleuren. Ik denk dat ik wel meer iemand ben voor het Radiant palette! Of allebei de palettes zodat je lekker kan combineren en mooie overlopen kan maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooi palette, maar voor mij echt te licht

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is dat het een palette is met pastelkleuren, anders had de pigmentatie mij echt tegengevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het leuk om een pastel tint samen te gebruiken met een felle kleur. Ik zou waarschijnlijk dan ook gewoon beide palettes aanschaffen :')

  BeantwoordenVerwijderen