woensdag 13 juli 2011

Crackling - poging nummer twee - zilver

Ik ben duidelijk geen fan van crackling... de zwarte IsaDora crackling bracht mij aan het twijfelen. Zwarte crackle bleek zeker niet mijn kleur te zijn, maar ook de textuur vond ik te stroef. Kortom, weg ermee... (zonde, heb hem natuurlijk zelf een beetje verpest... maar aan de andere kant heb ik eigenlijk geen spijt).

Maar dan weer iets anders - een zilveren crackling van P2. Al een tijdje geleden heb ik deze in Duitsland gekocht en ik moet zeggen - het valt enorm mee. Dit vind ik niet zo in your face als de zwarte en toch geeft dit een bijzonder effect. Ik heb deze crackling met lichte kleuren geprobeerd, conclusie - niet doen. Het effect is bijna onzichtbaar, ik vind het niks. Maar met een donkerdere kleur eronder (zoals hier: de paars-blauwe Safari kleur) ziet het er best leuk uit. Nog steeds ben ik niet helemaal weg van het effect, ik zou het ook niet heel lang kunnen dragen. Maar het is wel te doen, weer eens wat anders. En veel beter dan zwart :) De kleur lijkt trouwens gewoon grijs, maar in de zon zie je wel fijne glitters. Dat grijze is natuurlijk ook weer zoiets waar je van moet houden. Het aanbrengen gaat heel soepel en ook de droogtijd is prima.

12 opmerkingen:

 1. Dit vind ik heel leuk bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het er wel kek uit zien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat die zwarte niet werkte! Deze ziet er wel erg mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er zeker leuk uit! Mooie kleuren combi!Ik zou ook nog wel eens een zilveren crack willen uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk, de combinatie is ook mooi ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de combinatie echt super staan. Zelf ben ik ook geen fan van de crackle trend. Ik vind de lichte kleurtjes zilver/goud wel leuk om een keertje op te doen, maar na twee dagen de crackle gezien te hebben op mijn handen, vind ik het wel weer genoeg en ik haal ik het er weer af.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook geen fan van de crackle trend, voor een keertje is 't prima, bij iemand anders. Ik ga er zelf niet mee rondlopen, heb er ook de nagels niet voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze zelf ook en vind het veel draagbaarder en verzorgder dan de zwarte. Ik draag hem wel graag over lichtroze lakjes! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw! die wil ik ook wel ! Ö
  MOOI!

  BeantwoordenVerwijderen