zondag 3 juli 2011

EOTD: Coralistic Summer

Dat koraal/oranje hot is, weten wij wel. Niet alleen geschikt voor wangen en lippen. Ook op de ogen kan het makkelijk. Vooral bijzonder geschikt voor blauw(achtige) ogen. De warmte van koraal-kleurige oogschaduw laat hen nog meer schitteren.

Laatst heb ik weer een mooie roze pigment herontdekt die ik al een tijdje in een sample-zakje heb zitten. Het is een kleur die op het eerste gezicht niet zo opvalt, maar eenmaal gecombineerd met warm oranje besefte ik dat het een prachtige kleur is. Deze roze pigment heb ik midden op mijn bewegende ooglid aangebracht. De oranje kleur is een felle Catrice oogschaduw. Wil je de look nog meer laten opvallen, dan kun je beter een kleur uit de Sleek Acid palette gebruiken of anders natuurlijk Sugarpill.

In mijn buitenste ooghoek heb ik een donker-rode MAC kleur gebruikt. Voor een frisse uitstraling heb ik een shimerry zacht gele Inglot kleur in de binneste ooghoek aangebracht. De onderste wimperrand is altijd fun. Ik besloot om glitter-pigment van Inglot te gebruiken. Prachtige kleur en heerlijk zomers. Hiervoor heb ik wel een echte sealer (van Benefit) gebruikt om zo veel mogelijk fallout te voorkomen. Een zwart lijntje langs de bovenste wimperrand en deze look is klaar. Niet te fel en wat mij betreft prima draagbaar. Maar vooral - zomers.

17 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi gedaan, vooral die glitters aan de onderkant.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat onwijs mooi gedaan! Mijn complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauwww, heel mooi
  staat je goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! De glitters voegen ook echt iets toe aan het geheel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die glitter erbij maakt het echt af!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw mooi gedaan met die glitters ook!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor blauw(achtige) ogen? Ik ga een poging wagen! Mooie look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooi! Ik hou van dit soort zomerige looks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige look alweer! En je hebt helemaal gelijk, kleuren met een oranje ondertoon zijn perfect voor blauwe ogen, zo wordt het blauw van de ogen nog sterker!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. film tutorial van deze look zal leuk zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen