zondag 17 juli 2011

EOTD: Ink Spilled on my Shirt

Een tijdje geleden hadden wij een klein feestje bij vrienden. 's Middags had ik alleen een beetje mascara en een witte oogpotlood gebruikt (lang leve weekenden). Ik moest dus mijn look tot een meer avond-look omtoveren. Ik heb het nog geprobeerd te filmen, maar het is me niet gelukt... en ik zag al dat de boel iets uit de hand was gelopen.

Het begon met een zwarte oogpotlood (Urban Decay) en zwarte mousse-oogschaduw met glitters (L'oreal). Oké, heftig! En om hier een kleurtje aan toe te voegen heb ik besloten om een opvallende zee-blauwe oogschaduw te gebruiken (Inglot). Dit heb ik best wel hoog boven mijn arcadeboog geblend. Dan kun je al niet voor een neutrale highlighter kiezen, het werd dus matte wit.

Donker-blauwe oogschaduw langs de onderste wimperrand (Catrice + dezelfde zee-blauwe Inglot). Om het helemaal over de top te maken heb ik MAC Bounce oogschaduw als eyeliner gebruikt, net als in deze tutorial. Glitterige groen-blauwe eyeliner (Gérard Binard) toevoegen en ik heb zelfs een beetje donker-rode glitter mascara (Casuelle) aan mijn onderste wimperrand toegevoegd... blauwe Benefit glitter was natuurlijk logischer geweest, maar ik wilde deze nieuwe uitproberen... :) Kortom, te veel van alles, maar uiteindelijk vind ik dit nog niet eens zo gek gelukt. Misschien dus een idee voor een avondje stappen ;)

12 opmerkingen:

 1. vind het er echt wel mooi uitzien op de foto's gewaagd maar wel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie leuk ,erg gedurfd maar zeker mooi
  voor mij is dit wel wat aan de felle kant

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook best mooi! Kreeg je reacties van je vrienden?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ikv ind het goed gelukt hoor, ik heb ook wel eens dat ik een beetje dit en een beetje dat en dan word het toch iets moois :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, super mooi! Heel erg gedurfd! Ik zou het zelf niet snel doen... :x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw prachtig gedaan! Echt een gedurfde look wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heftige look maar staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het echt supermooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig gedaan! <3 Mooie kleuren ook!

  BeantwoordenVerwijderen