dinsdag 12 juli 2011

Favoriet: Too Faced Shadow Insurance

Hoe nieuwsgierig ik ook ben, ik moet mezelf eens beloven dat ik nooit meer een nieuwe oogschaduwbasis ga uitproberen. Mijn oogleden zijn gewoon zo "bijzonder" dat zelfs de welbekende UDPP bij mij totaal niet werkte. En nu zit ik ook nog eens met primers van Inglot, Coastal Scents en Kiko die het net niet zijn geworden voor mij... zo zonde! Oh ja, mocht iemand interesse hebben - mail mij ;)

Too Faced Shadow Insurance is al een bekende primer. Deze heb ik namelijk al een keer gehad (+ mini die in een paletje zat.. dus feitelijk heb ik al 1,5 primer gehad :P) Ik ben er zo tevreden over geweest dat ik bereid was om weer die 16-18 euro voor deze te betalen. TFSI is een siliconen primer die de oppervlakte van mijn oogleden egaal maakt. Het zorgt er ook voor dat de oogshaduw bijna de hele dag niet van mijn oogleden "afglijdt". Je moet hier vooral niet te veel van gebruiken, maar dat geldt voor alle primers natuurlijk.

Wat ook het fijne is aan deze primer is dat de kleuren de hele tijd intenstief blijven. Het vervagen was namelijk wel het grootste nadeel van de Hema primer (vandaar ook een enorm prijs-verschil... je moet het ervoor over hebben). Je doet echt ontzettend lang met deze primer. De vorige keer heeft het volgens mij een jaar geduurd tot hij op was. Hij droogt ook verder niet uit en heeft een handige verpakking. Op de oogleden is de kleur bijna doorzichtig, hij zal bijvoorbeeld niet rode lijntjes bedekken... gelukkig gaat er bij mij nog altijd een goed gepigmenteerde oogschaduw overheen :)

14 opmerkingen:

 1. Het lijkt me echt een hele fijne primer, deze zit al heel lang op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt mij echt een fijne primer:D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een superfijne primer! Ik heb er maar 1 die gewoon echt niet werkt, en die is essence (de you rock collectie primer). De UDPP werkt bij mij echt super!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de prijs is wel een beetje heftig, maar wil m graag eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik je review lees, dan wil ik het direct kopen =))) Maar ik mag van mezelf ook geen oogschaduwprimers meer kopen, moet wachten tot UD en ArtDeco op zijn ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Help me eraan denken dat ik deze in augustus meeneem!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er een mini van, vind hem echt heel erg fijn! Raar dat UDPP niet bij je werkt! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. op een of andere manier werkt deze basis niet voor mij :( zelfde verhaal met udpp het creased echt zo snel vreselijk! ik blijf trouw aan me paintpotje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn dat deze oogschaduwbasis echt perfect is voor jou!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha Het niet werken van Eyeshadowbase klink me erg bekend. Zo zijn er mensen die hun paintpot als basis gebruiken nou dat hoef ik niet te doen hoor dan ligt mijn oogschaduw er na een uur al af. Ik ben tot nu toe erg tevreden over die van de Hema. Ik vind eigenlijk best tricky om een dure UDPP of TFSI te kopen en dat het dan eigenlijk niet werkt. Eigenlijk zouden ze gewoon standaard mini's moeten verkopen zodat je ze eerst kan uit testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Natascha: dat zou idd niet verkeerd zijn!!! Paintpot - haha, ik ook :P Gebruik hem altijd op een andere basis.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze klinkt ook erg goed, maar ik blijf bij de UDPP omdat deze bij mij erg goed werkt. Lastig dat je zo hebt moeten zoeken naar een primer die voor jou werkt, maar gelukkig heb je ém dan toch eindelijk gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen