maandag 25 juli 2011

Gosh topper #2: Velvet Touch Eye Liner

Ik ben ervan overtuigd: Gosh heeft de beste (budget) oogpotloden ever. Al eerder heb ik over mijn musthaves Let's Twist eyeliners geschreven. Gosh heeft daarnaast nog andere oogpotloden in het assortiment, namelijk Velvet Touch Eye Liner Waterproof. Guess what? Ik vind ze ook geweldig!

In de eerste instantie ging ik voor de licht roze kleur genaamd Pink Darling. Het leek een perfecte highlighter kleur, niet te wit (want: roze... duh ^^) en dus zacht voor elke look. En ja hoor, zo is deze kleur ook. Ik hem heb vaak op vakantie gebruikt. Ook als ik even geen zin had in make-up: even dit potloodje in de binnenste ooghoeken en dat was mijn snelle frisse look (natuurlijk niet te vervangen door volledig opgemaakte ogen, maar toch veel beter dan niks). De kleur bleef dan ook steeds erg lang zitten. Zelfs na een hete dag zag hij er misschien niet meer zo fris en fruitig uit, maar je zag nog duidelijk de kleur waar ik hem had aangebracht.

De groene Lemon Soda kon ik gewoon niet laten. Hij sprong eruit, ik moest hem hebben. Toevallig had Kruidvat toen de actie van 1+1 op Gosh. Hup, in mijn winkelmandje. Ook weer zo'n frisse kleur is dit! Perfect voor op de waterlijn voor een subtiel maar opvallend effect. Ook deze blijft erg lang zitten. Oh ja, beide potloodjes zijn heerlijk zacht. Romig en langhoudend gaat niet samen? Wel dus :) Good job van Gosh.

19 opmerkingen:

 1. Ik hou van deze oogpotloden!! Dit zijn echt toppers en ik vind dat elke beautylover er een paar in haar stash moet hebben... Lemon Soda is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige kleurtjes, ik sluit mee aan bij de reactie hierboven ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja die zijn echt hele goed idd! Ik heb zelf een zwarte, al heel lang. ik was ook echt verbaast over de kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De roze ziet er erg goed uit! Proficiat met je nieuwe lay-out!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb ook lemon soda maar moet deze nog steeds eens voor een shoot gebruiken en uittesten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love these! Ik heb er zelf ook een aantal van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De groene is echt super mooi!
  Deze wil ik ook

  BeantwoordenVerwijderen
 8. erg mooi!
  ik ga er eens naar kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze vind ik ook erg fijn! Vooral de zwarte blijft heel goed op je waterlijn zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou ook van deze potloden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb de bruine, maar ik wil er nog! Eén vd weinige producten v GOSH die ik leuk vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je nieuwe layout ziet er super uit! De roze vind ik echt prachtig! Die ga ik ook halen! Dank je wel voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb er hier ook een aantal van (waaronder de lila) en ik ben er ook erg blij mee! Ze glijden makkelijk, houden lang en irriteren niet. Inderdaad een budget topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie potloodjes! Ik vind vooral de groene erg mooi. Ik heb ze al enkele keren in mijn handen gehad bij de KV maar elke keer toch maar niet gekocht, de volgende keer toch nog maar een keertje kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb er ook 2 van, en ze zijn heel erg fijn idd! Mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen